Arama sonuçlarınız

1. özkan musal

Niye Bu Kadar Reklam?uzun Süredir Giremediğim Sitemize Reklamlardan Dolayı Bunalmış Durumdayım.

Niye bu kadar reklam?uzun süredir giremediğim sitemize reklamlardan dolayı bunalmış durumdayım.bir seçim anketi yok maşallah.Parmağımı kıpırdatıyorum çerezler açılıyo Forumla ilgili her türlü öneri ve şikayetinizi

2. özkan musal

serıes ailesine yeni bir üye

Ynt: serıes ailesine yeni bir üye teşekkür ederim.gerçekten land ustası olmayan bi memlekette bu aracı diriltmek benim için bayağı meşakkatli oldu ama büyük keyif aldım.tekrar böyle bi işe girişirmisiniz diye sorarsanız terettüt bile etmeden evet derim:D.şu sıralar devletle barışıp 8 yıllık...
  3. özkan musal

serıes ailesine yeni bir üye

Ynt: serıes ailesine yeni bir üye Aracınız hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanmanızı dilerim.Bende bağcılıkla uğraştığım için işler yüzünden uzun zamandır steye girememiştim konuya vakıf olmak amacıyla tek tek yazılanları okudum:D şöyle söyliyeyim tam bir bağcı arabası almışsınız sağlıkla...

4. özkan musal

Dacia Duster Off Road Testi (Sözde)

Ynt: Dacia Duster Off Road Testi (Sözde) ben benim doblo'nun gittiği yolları kameraya alıp nete atsam bu 4*4 jeep müsveddesini üretenler herhalde bu işi bırakır ;D.LAND'ımla çıktığım yerleri hiç bahsetmeyeyim ;)
  5. özkan musal

İşte Bizim "SERIES" ler

Ynt: İşte Bizim "SERIES" ler Tüm dostlara ve land tutkunlarına teşekkürler.Nasıl emek vermeyeyimki altı yaşında traktöre yedi yaşında bu arabamızın dreksiyonuna oturdum frenleri pompalıya pompalıya öğrendim araba sürmesini :D.Şimdide oğlum öğrenecek işallah ama frenleri sağlam şekilde.Bu böyle...

6. özkan musal

İşte Bizim "SERIES" ler

Ynt: İşte Bizim "SERIES" ler bir series II A efsaneside benden o zaman (manisa/alaşehir)

7. özkan musal

Gezenbilir Manisa Grubu

Ynt: Gezenbilir Manisa Grubu Ad SOYAD: Özkan Musal Doğum Yeri ve Tarihi: Alaşehir-1977 Mesleğim...
  8. özkan musal

Durmayan 68 Land Rover

Ynt: Durmayan 68 Land Rover Herkeze selam:).En sonunda arabamın fren sorununu hallettim.Böyle basit bi teknik sorunun en azından benim aracımda bu şekildeydi çözümsüz gibi algılanıp modelin kötülenmesini anlıyamıyorum.Arkadaşlar benim frenlerin tutmamasının nedeni fren pedalının üzerindeki saç...
  9. özkan musal

1962 seriesII Karbüratör?

Ynt: 1962 seriesII Karbüratör? slm.benim arabadada ondan takılıydı az yakar diye ama çakişi düürdüğü için orjinalini zenit marka olanı geri taktırdım ben.neticede arazide kullanıcaksanız çok şey farkeder diye düşünüyorum.orjinalinde 3 viteste bile pati çekiyor lpg varsa zaten ne takılı olduğu...

10. özkan musal

Araç Muayenesi Hakkında...

Ynt: Araç Muayenesi Hakkında... merhaba.filim cama vize muayenesinde karışmıyolar ama trafik yakalayınca hem yırtıyor hem ceza yazıyor.vinçte aracın teknik donanımında olmadığı için yani fabrikasyon olmadığından onada karışmıyolar calışıp çalışmadığına bile bakmıyorlar.

11. özkan musal

Freelander şanzıman sorunu

Ynt: Freelander şanzıman sorunu öncelikle kolay gelsin diyerek bir öneride bulunmak istiyorum nacizane.mutlaka bu araçlardan pert olanlar vardır bunlarıda servisler bilir eğer orada çalışan ustalarla diyolok kurabilirseniz yardımcı olacaklardır en azından sağlam ve yarı parasına bulabilir...
  12. özkan musal

Durmayan 68 Land Rover

Ynt: Durmayan 68 Land Rover :D slm.arkadaşlar bu arabayla uğraşırken insanın felsefi yanıda ortayamı çıkıyodur bilmem ama yeni sözler bulmaya başladım mesela ustanın kötüsü adamı meslek sahibi yaparmış... gibi ;D.evet ozcour arkadaşım seninde yazdığın gibi sorunu izmirde aramam bize daha yakın...

13. özkan musal

Defender Pick-Up

Ynt: Defender Pick-Up merhaba.bizim burda alaşehirde defender değilde benim 68 model landın bir pick-up ı var.bildiğim kadarıyla ilk sahibinden ve benzinli aliminyum kasa satılıkmı bilmiyorum ama çok temiz ve çürüksüzdü sahibi öldüğü için uzun yıllardır kullanıldığını görmedim boyası antipas...
  14. özkan musal

Durmayan 68 Land Rover

Ynt: Durmayan 68 Land Rover Merhaba öncelikle oğlum ve arabam konusunda temennilerinizden dolayı teşekkür ederim.her erkeğin ve babanın hayalidir oğluyla beraber doğayı keşfetmek ve ona bir şeyler öğretmek,balık tutmak,kamp yapmak...alaşehirde bildiğim kadarıyla 2 tane nostalji arazi aracı var...
  15. özkan musal

Durmayan 68 Land Rover

Ynt: Durmayan 68 Land Rover canım oğlum

16. özkan musal

Durmayan 68 Land Rover

Ynt: Durmayan 68 Land Rover Birgün belki bir yerde sizlerle karşılaşırız.ben ve babamın adı ağzımın tadı Oğlum NACİ EFE
  17. özkan musal

Durmayan 68 Land Rover

Ynt: Durmayan 68 Land Rover bunlarda önceki hali :o
  18. özkan musal

Durmayan 68 Land Rover

Ynt: Durmayan 68 Land Rover dilerim fotoğrafları tüm gezenbilir ailesiyle paylaşmışımdır.Şİmdiden okuyan ve yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim

19. özkan musal

Durmayan 68 Land Rover

Ynt: Durmayan 68 Land Rover sizlerle ilk kullandığım arabayı paylaştığım için mutluyum.inananın bu araba değil ailemizin bir ferdi.ona bakınca kötü bir hastalıktan kaybettiğim babam ve çocukluğumda beraber çıktığımız avlar,dağ tepe gezileri,ve mutlu günler gözümün önüne geliyor.umarım birgün...
  20. özkan musal

Durmayan 68 Land Rover

Ynt: Durmayan 68 Land Rover dağda bayırda çamurda dolaşmadıtan sonra bbbir land rover'iniz olmuş neye yarar.Bence adına hakaret

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri