Arama sonuçlarınız

1. HarzemŞah

Telsiz Frekans Ayarı (yardım)

Tekrardan selamlar.. Açtığım konunun devamında yasal sorumluluklardan ve cezai işlemlerden bahsedilmiş.. Bu konuda bilgi sahibi değilim..Uygunsuz kullanım durumunda cezai işlem uygulanacağını düşünüyorum.. Benim amacım iş yerinde iletişimin sağlıklı olması..Bunun dışında mesaim biter bitmez...

2. HarzemŞah

Uğraşa uğraşa yaptım sonunda.. İlginiz için teşekkürler
  3. HarzemŞah

Biz iki arkadaş şirketin verdiği Aselsan telsizlerinden hoşnut kalmadığımız için kendimize baofeng aldık..Yani işyerinin telsizsiz kalması gibi bir sorun yok.. Sorun bizim aldığımız telsizleri şirketin aselsan telsizlerine ayarlama sıkıntımız..

4. HarzemŞah

Aselsanın frekanslarını bulabilsem kendim hallederim ama sorun orada başlıyor.. Başıma bela oldu resmen..Frekans ayarlayacak bir firma buldum oda telefonlarına bakmıyor..Başka firma adres koymuş internete,gittim taşınmış.. Telsizi duvara vurmak üzereyim.
  5. HarzemŞah

Yarın bir telsiz servisine gitmeyi düşünüyorum..İlginiz ve desteğiniz için teşekkürler.. Bazen telsiz frekansları başka frekanslarla karışıyor mecburen Aselsanları başka kanala taşıyoruz.. Her taşıma sorun olacak gibi görünüyor..Mesainin ortasında ben bir servise gidip geleyim deme lüksüm yok :)

6. HarzemŞah

Aselsan cihazlarının frekansına ayarlamamız gerekiyor..411 yazıyor onunda ekranında.

7. HarzemŞah

Öncelikle herkese merhaba..Adım Murat..Güvenlik görevlisiyim.. Telsiz elimden düşmüyor anlayacağınız.. Lakin bir sorunla karşılaştım ve içinden çıkamıyorum.. Kısaca izah edeyim.. Aselsan Cobra mt-975 kullanıyorduk..Ekranda görünen frekans 411.. Pek verimli değil..O bakımdan iki arkadaş daha...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR