Arama sonuçlarınız

1. K

WEBER KARBURATOR HAKKINDA YARDIM

Ynt: WEBER KARBURATOR HAKKINDA YARDIM Bu arada yazmayı unuttum aracımda LPg de var

2. K

WEBER KARBURATOR HAKKINDA YARDIM

Arkadaşlar benim aracım 1700 motor ve aracıma weber karburator taktırmak istiyorum. Hem aracımın performansının artmasını istiyorum ama çokta yakmasını istemiyorum. Hangi modelini seçmeliyim? Kullanan arkadaşlar varmı? Aşağıda bulduğum modeller var: 32/36 DGV Mannual Choke Weber Carburetor...
  3. K

Lütfen Yardım Edin

Ynt: Lütfen Yardım Edin Arkadaşlar, Hayatımda ilk defa Niva kullanıyorum. Harika bir araç herkese tavsiye ederim. Yalnız şehiriçinde kullanacak arkadaşlar herşeyden önce yeni bir debriyaj seti alsınlar. Yoksa Roberto Carlos ile Brezilya'da top koştururlar:))

4. K

Lütfen Yardım Edin

Ynt: Lütfen Yardım Edin Yeni Nivamı aldım. 2006 model bir Nivam var artık... Tarsus'ta yaşayan değerli Niva sever ve gezenbilir.com üyesi Serkan Kaya'ya binlerce teşekkürler. Aracı zaten kendisinden aldım. Araça alınalı 2 gün oldu. Hevesimi biraz alayım resimlerini yayınlayacağım. Herkese...
  5. K

Lütfen Yardım Edin

Ynt: Lütfen Yardım Edin Ha birde Adana'da Niva işi ile uğraşan iyi bir usta varmı??

6. K

Lütfen Yardım Edin

Ynt: Lütfen Yardım Edin Karar vermek zor iş. Müsade ederseniz bir kaç sorum daha olacak. 1600cc motor 5 vitesmi? Birde Defransiyel kilidi ile bir nebze daha yakıt ekonomisi sağlayabilirmiyiz? Yardımcı olursanız sevinirim.

7. K

Lütfen Yardım Edin

Ynt: Lütfen Yardım Edin eyvallah ustam, Tavsiyelerine uyacağım.
  8. K

Lütfen Yardım Edin

Ynt: Lütfen Yardım Edin Dostum ben daha yeni 1978 model murat 131 şahin motoru yenilettim bana 980tl'ya mal oldu. Niva'da Fiat grubunda yer aldığından motor yenilemenin pahalı olacağını düşünmüyorum. Ne dersiniz?
  9. K

Lütfen Yardım Edin

Ynt: Lütfen Yardım Edin Dostum LPG+1600cc Niva düşünüyorum. Arkadaşımda bilgiler vermiş, ancak 1600 cc motoru yenilersem bana problem çıkarmayacağını düşünüyorum. Ne dersiniz?

10. K

Lütfen Yardım Edin

Ynt: Lütfen Yardım Edin Verdiğin bilgiler için sağol, Ben badem bahçesine sahibiim. Bahçem dağda yer alıyor ve yolu bile yok. Mecbıuren 4x4 alacağım ancak bahçeye giderkende 40km asfalt yol gitmek zorundayım. Her hafta gideceğim için benim için ekonomi çok önemli. Ayrıca paramda yok şu anda en...

11. K

Lütfen Yardım Edin

Sevgili arkadaşlar, Ben bir lada niva hayranıyım ve çiftçi olmam dolayısıylada bir tane niva almaya karar verdim. Taktir edersinizki Niva'da çok yakıt yakan bir araç. 1600cc eski kasa motor seçeneği, 1700cc motor seçeneğine göre, daha ekonomik ve vergisi daha düşük olmazmı? Niva kullanıcısı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR