Arama sonuçlarınız

1. dogancankapici

2007 Cherokee 2.8crd Ile Aranızdayım

Merhaba, Aracı haftasonu gösterdim, burçlardan geliyor. Aracı mutlaka lifte kaldırtıp baktırmanız gerekiyor. Burçlar 125-150₺ arası, eğer viraj lastiklerindense 25-50 tl arası değişiyormuş. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. dogancankapici

Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkürler, Önde değil de arka taraftan bozuk yollarda ve özellikle kasislerden hafif hızlı geçtiğimizde sanki aracın arkası havalanıp tekrar yerine oturur gibi şangırtı yüksek sesli rahatsızlık veriyor. Şuanda aracı kullanmamaktayım(aktif olarak) yağ filtre...
  3. dogancankapici

Cevabınız için çok teşekkür ederim, bu mesajı yazdıktan sonra forumda detaylı gezindim. Çoğu bilgiye sahip oldum. İstanbul içerisinde kullanacağım, her zaman titizlikle bakarım aracıma. İlk iş iyi bir usta bulmak gerek .. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. dogancankapici

Merhaba, Foruma JEEP hakkında araştırma yaparken rastladım, değerli bilgilerin olduğunu düşünerek foruma üye oldum. İstanbul'dan katılmaktayım, ilk defa JEEP kullanıyorum. Sizlerden ricam, Nelere dikkat etmeliyim ? Şehir içinde daha çok kullanmaktayım, arazi vitesi nasıl kalmalı ? Arazi vitesi...
  5. dogancankapici

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba, 2007 Cherokee sahibi olarak aranıza katıldım. İstanbul'dayım. İlk defa JEEP araç aldık, bundan öncekiler hep binek araçtı. Telekomünikasyon sektöründeyim, inşallah birlikte bilgilerimizden faydalanacağız. Teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,962
Kaydolan Son Üyemiz
seydabilir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR