Arama sonuçlarınız

1. Ax1sto

Jeep Grand Cherokee 5.2 Zj Almak İstiyorum Yardımcı Olur Musunuz?

Bende bu araçların eski sahibi olarak tecrübe ve deneyimlerimi paylaşmak istedim, Benimde 1998 model 5.2'im vardı zamanında, 4 yıl boyunca hertürlü masrafı ederek kullandığım, profil fotoğrafımda da gözüken araç şu anda da plakası değişmiş olarak sarı sitede ilanda duruyor. Model tercihim için...

2. Ax1sto

5,2 Şanzuman Sorunu (d'de 3 Ile Kalkması) #şanzuman #grandcherooke #5,2

Konuya cevap yazdıktan sonra sadece 2 dakikalık yaptığım bir araştırma sonucunda aşağıda linkini paylaştığım videoyu buldum. Senin anlattıklarınla örtüşüyor bu durum, videonun tamamını izlemedim ama sonuç olarak şanzıman selenoidlerini değişiyor yani ilk tahminim doğru... Eğer senin sorununda...
  3. Ax1sto

5,2 Şanzuman Sorunu (d'de 3 Ile Kalkması) #şanzuman #grandcherooke #5,2

Jeep garage Davut ustaya götürebilirsin, Bostancı sanayi sitesinde. banada daha çok selenoid arızası gibi geldi, çünkü ısındıktan sonra oluyor diye tarif etmişsin. Yapılamayacak yada çözülemeyecek bir şey değildir..

4. Ax1sto

Grand Cherokee 5.2

Öncelikle Merhaba, Forum içerisinde biraz arama yaparsanız bir ihtimalle eğer var ise Denizli tarafında bir usta bulabilirsiniz. Hiç bir şey bulamaz iseniz eğer bulunduğunuz çevrede bir araştırma yapabilirsiniz.
  5. Ax1sto

06 Koc 29

Pasta cila değilde benim önerim garantili seramik kaplama yapan yerlerde uygulama yaptırtmak olur. 1 kere yaptırın 2 sene kafanız rahat etsin. Sürekli parlak :) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Ax1sto

Grand Cheroke Su Eksiltme Hararet

Antifiriz + Saf Su en sağlıklı olanıdır derler. Genelde ustalar saf su konurmu kireç bağlatır tıkar radyatörü filan der ama alakası yoktur. Kaçağı giderdikten sonra bir ona birde susuz radyatör soğutma sıvısı diye geçen evans'ın ürettiği bir ürün var. Her türlü araca uyumluymuş. Ben henüz...

7. Ax1sto

Grand Cheroke Su Eksiltme Hararet

Kapalı devre sistemde suyun buharlaşması normal değildir. Buhar hale geçen su tekrardan radyatöre döndüğünde yoğunlaşıp su olmalıdır. Bence bi yerden kılcal bi çatlak var be muhtemelen fark edilmesi zor bi yerde. Soğutma sistemini borularını ve ek yerlerini kelepçelerini filan inceden inceye bi...
  8. Ax1sto

Grand Cherokee; Klima Tahliye Suyu Sorunu

Benzer bir problemde bende mevcut. Şöyleki bende a/c çalıştırdığım anda soğuk hava üflerken torpidonun altından bi yerlerden su damlatıyor. 1 dk da 8-10 kere filan. Eğilip baktığımda ise torpidonun altında duran siyah kutu ve çatlamış olduğunu gördüm. Bu parça nedir ? Tamiri mümkünmüdür, bilen...
  9. Ax1sto

ZJ Klima Sorunu...

Benzer bir problemde bende mevcut. Şöyleki bende a/c çalıştırdığım anda soğuk hava üflerken torpidonun altından bi yerlerden su damlatıyor. 1 dk da 8-10 kere filan. Eğilip baktığımda ise torpidonun altında duran siyah kutu ve çatlamış olduğunu gördüm. Bu parça nedir ? Tamiri mümkünmüdür, bilen...

10. Ax1sto

Klasik Harita Üzerinde Bir Noktanın Coğrafi Koordinatlarının Bulunması

. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11. Ax1sto

Klasik Harita Üzerinde Bir Noktanın Coğrafi Koordinatlarının Bulunması

Türkiyede avrupada ve asya kıtasında kullanılan haritaların datumu genellikle wgs84 datumdur. Bu datum için detaylı bilgiyi googleda bulabilirsiniz. Amerika ölçü ağırlık birimlerinde farklı standartlar kullandığı gibi harita datumlarında da farklı standartlar kullanabilir. Eğer farklı wgs84...
  12. Ax1sto

98 Grand Cherokee Kesici

Bu arada fotoğraflar çok güzel temiz araçmış gerçekten. Güle güle kullanın allah kaza bela arıza verdirtmesin inşallah. Fotoğraflardan dikkatimi çekti bizim bu zjlerdeki maun kaplama gerçek maundanmı ? Aklımda şöyle bir fikir var çünkü. Ben diyorum ki bunları dikkatlice söküp güzel bi ince kat...

13. Ax1sto

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

1998 zj 5.2 v8 / İstanbul Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  14. Ax1sto

Zj 5.2 Hakkında Bazı Sorularım Var

İstanbulda elektronik için (VIC) tavsiye edeceğiniz yer varmıdır ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  15. Ax1sto

Zj Kalorifer Problemi

16. Ax1sto

2007 Cherokee 2.8crd Ile Aranızdayım

Fiyatlar gayet iyiymiş ya sevindim walla. Büyük araca biniyoruz diye fiyatlarda büyüktür diye tagmin ediyordum ama iyiymiş. Paylaşım yaptığınız için teşekkür ederim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  17. Ax1sto

2007 Cherokee 2.8crd Ile Aranızdayım

Aradığım cevabı buldum sanırım. Bunuda bot ettim bir kenara o vıcıvıcıvıcı ses bendede aynı tarif ettiğiniz şekilde var. Döşemenin altındaki metal kapak gergisi demişsiniz pek anlamadım ama komple söküp bakarım yani. Çünkü aracımın başka yerinden değil resmen tarif ettiğiniz yerden geliyor o...
  18. Ax1sto

98 Grand Cherokee Kesici

Teşekkür ederim cevabınız için. Döndüğüm zaman servise sokacağım zaten. Devamını bursan paylaşmaya devam ederim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

19. Ax1sto

98 Grand Cherokee Kesici

Mesajınıza istinaden önceki bakımları jeep 34 te yapılmış doğru evet ve arkasından da vakit kaybetmeden iyice baktırın demişsiniz. Burdan anladığım sanırım jeep 34 o kadar da iyi bir özel servis değil. Doğrumu anladım ? Evime döndüğüm zaman jeep 34'e uğrayıp daha öncesinde mekanikten yürür...
  20. Ax1sto

98 Grand Cherokee Ses Sistemi

Anfinizi kullanmıcaksanız ben alabilirim. Benimde anfim bozuk teybim çalışıyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR