Zj Kalorifer Problemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan homerthebug Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,984

homerthebug

Yeni Üye
Biraz araştırdım ama bir cevap bulamadım forumda.
95 model zj de kalorifer de problem yaşıyorum
sıcak ya da soğuk farketmiyor hava sadece teybin altındaki küçük panelden geliyor ve full ayarda fan deli gibi dönsede hava çok kuvvetli değil.
yönlendirme switchi sadece on/off için işe yarıyor sanırım çünkü dijital ekrandaki adam logosu yanmıyor. yönlendirme switchini auto konumuna aldığımda adam logosu yanıp sadece tek bir ok yanıyor ancak havalandırma yönlendirmesi çalışmıyor.
yaz geldi. klimam süper çalışıyor normalde ama etkin olarak kullanamıyorum. bunun çözümü illa göğüsümü söktürmem gerekiyor.? ne kadar titiz olunursa olunsun sök tak yapınca eski düzene gelmiyor bu da moralimi bozuyor ve cesaret edemiyorum.
klape sıfırlama mı resetleme mi olayını okudum ancak benim aracım 95 model bunlarda da geçerlimi bilmiyorum?
Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinicem temmuzda izmir yolu var içerde ölmek istemiyorum

2. soru da otomatik anteni tam anlamıyla yerinden çıkarmak için davlumbazı mı sökmem gerekiyor? replacement mast getirttim amazon.comdan ancak eski antenin en alt kısmı içerde gömülü kalmış bu sebeple yeni zinciri takamıyorum...

Etiketler
Benzer bir problemde bende mevcut. Şöyleki bende a/c çalıştırdığım anda soğuk hava üflerken torpidonun altından bi yerlerden su damlatıyor. 1 dk da 8-10 kere filan. Eğilip baktığımda ise torpidonun altında duran siyah kutu ve çatlamış olduğunu gördüm. Bu parça nedir ? Tamiri mümkünmüdür, bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler