<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 196269" data-quote="Raskolnikof" data-source="post: 1590591"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1590591"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1590591">Raskolnikof' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Arkadaşlar merhabalar. 97 model ZJ için 15 inch ET -44 jant aldım. Yükseltme kiti olmadan bu jantı kullanamazsın dediler. Bunun farkındaydım fakat yükseltme kiti arayışına girdiğimde tüm stokların tükenmiş olduğunu fark ettim.<br />
<br />
İki seçeneğim var, ya takozla 5cm yükseltip jant değiştireceğim ki hiç istemiyorum. En az 10 cm yükselmesini istiyorum açıkcası. Ya da yurt dışından getirteceğim. Kit çok ağır olduğu için o da valizle getirilemeyecek gibi.<br />
<br />
Ben Ankara'da ikamet ediyorum. Burada tavsiye edebileceğiniz bir yer var mıdır? İnternette bulamadık ama belki ellerinde kit olup işini düzgün yapan bir yer bulabilirsem çok iyi olacak.<br />
<br />
Tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkürler.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Merhabalar, öncelikle ZJ kasanızı keyifle kullanmanzıı dilerim,<br />
<br />
Şaşmaz sanayi, Ali ve Yusuf usta; 0555 610 61 37, ekip çekirdekten Jeep'çi, <br />
yedek parça, yükseltme için de yine şaşmaz'da OTOKAYA, Necati bey; 0532 608 06 53, buraya sormanızı tavsiye ederim... iki esnaf da çok iyi ve işlerinin ehlidir..<br />
<br />
Kazasız, belasız sürüşler dilerim..</div>