Arama sonuçlarınız

1. E

Yerli Üretim - Araç Üstü Çadır İmalat ve Satışı

Konuyu hortlatmak istiyorum müsaadenizle. İlgililer hala burada ise. Bende 15 m3 ducato aracımın tavanına pop-up tavan yapıp, sürücü mahallinin arkasındaki tavan kuşağından sunroof benzeri 140x60 yırtık açıp yukarıyı yatak yapıp aşağıda daha ferah bir yaşam alanı oluşturmak istiyorum. Bu...

2. E

Kendim Yapıyorum! Küçük Aile Karavanım.

İyi çalışmalar. Sayın "Ermus35", çalışmanızı verdiğiniz emeği ve beceriyi ilgi ile okudum. Aynı merakla da projenin sonunu beklemekteyim. kolaylıklar dilerim. Ancak Sayın "makara60" ın anlatmak istediği yabana atmayın derim. Çünkü bahsedilen testlerden kasıt; karavanın yol şartlarında maruz...
  3. E

Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü

Aytekin bey, benimde daha bir kaç saatlik bu karavan seçimi araştırmaları serüvenimde öğrendiklerimden biri ivecolar için 35-40-50 ibareleri aracın taşıyabileceği yükü temsil ediyor. (3500-4000-5000 kg ) gibi. 11-13 gibi rakamlarda beygir gücünü (110-130 bg) gibi temsil ediyor. ayrıca ivecolar...

4. E

1.9 Lt V4 Cj5 Olurmu

Ynt: 1.9 Lt V4 Cj5 Olurmu haklısınız motor kendi çapında orjinal herhalde.
  5. E

1.9 Lt V4 Cj5 Olurmu

Ynt: 1.9 Lt V4 Cj5 Olurmu ancak auto-data net mi neydi oradan baktığımda 2,0 benzinli motor gözüküyordu. ama 83 sonrası

6. E

1.9 Lt V4 Cj5 Olurmu

Ynt: 1.9 Lt V4 Cj5 Olurmu teşekkürler

7. E

1.9 Lt V4 Cj5 Olurmu

Arkadaşlar merhaba 1970 model cj5 almak üzereyim. satıcı arkadaş motorun 1,9 lt v4 benzinli olduğunu araca tüp taktığını ve üzerindeki çamur lastikleri ile 300-350 kuruş yaktığını söylüyor. aracı ustalığına ve dürüstlüğüne inandığı bir jeep ustasının tavsiyesi ile aldığını üzerindeki motorun...
  8. E

Sizce de Kamp Bu Değil mi?

Ynt: Sizce de Kamp Bu Değil mi? :D inanın teneke açılınca fotoğraf aklınıza bile gelmiyor.
  9. E

Sizce de Kamp Bu Değil mi?

Ynt: Sizce de Kamp Bu Değil mi? Hepinizin ellerine sağlık. afiyetler olsun. şu tenekede tavuk olayına birde ben el atmak isterim gördüğüm tariflerdeki teknikler biraz teferruat biraz hazırlık gerektiriyor sanırım. bizim genelde şantiye hayatında yaptığımız bu nefis yemek şu aşamalarla...

10. E

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap rubicon

11. E

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap volvo olabilirmi ön panjur daki çapraz kollardan çağrışım yaptı
  12. E

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap :)

13. E

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap tamam buldum. bilin bakalım bu çinli ne?
  14. E

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap pardon hatları karıştırdım galiba
  15. E

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap aman durun hiç hazırlıklı değildim sormak isteyen arkadaş varsa sorabilir

16. E

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap devrilmeye çok müsaitmiş gibi duruyor nissanmı
  17. E

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap saturn
  18. E

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap pontiac

19. E

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap tabi ya bir japon olduğu her halinden belli
  20. E

1996 Suzuki Vitara Yükseltme Modifikasyonu

Ynt: 1996 Suzuki Vitara Yükseltme Modifikasyonu güzel çalışma. " bir sanat eseri" adlı konu başlığındaki araçla neredeyse aynı olmuş tebrikler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri