Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konuyu hortlatmak istiyorum müsaadenizle. İlgililer hala burada ise.
Bende 15 m3 ducato aracımın tavanına pop-up tavan yapıp, sürücü mahallinin arkasındaki tavan kuşağından sunroof benzeri 140x60 yırtık açıp yukarıyı yatak yapıp aşağıda daha ferah bir yaşam alanı oluşturmak istiyorum. Bu...
İyi çalışmalar. Sayın "Ermus35", çalışmanızı verdiğiniz emeği ve beceriyi ilgi ile okudum. Aynı merakla da projenin sonunu beklemekteyim. kolaylıklar dilerim. Ancak Sayın "makara60" ın anlatmak istediği yabana atmayın derim. Çünkü bahsedilen testlerden kasıt; karavanın yol şartlarında maruz...
Aytekin bey, benimde daha bir kaç saatlik bu karavan seçimi araştırmaları serüvenimde öğrendiklerimden biri ivecolar için 35-40-50 ibareleri aracın taşıyabileceği yükü temsil ediyor. (3500-4000-5000 kg ) gibi. 11-13 gibi rakamlarda beygir gücünü (110-130 bg) gibi temsil ediyor. ayrıca ivecolar...
Arkadaşlar merhaba 1970 model cj5 almak üzereyim. satıcı arkadaş motorun 1,9 lt v4 benzinli olduğunu araca tüp taktığını ve üzerindeki çamur lastikleri ile 300-350 kuruş yaktığını söylüyor. aracı ustalığına ve dürüstlüğüne inandığı bir jeep ustasının tavsiyesi ile aldığını üzerindeki motorun...
Ynt: Sizce de Kamp Bu Değil mi?
Hepinizin ellerine sağlık. afiyetler olsun. şu tenekede tavuk olayına birde ben el atmak isterim gördüğüm tariflerdeki teknikler biraz teferruat biraz hazırlık gerektiriyor sanırım. bizim genelde şantiye hayatında yaptığımız bu nefis yemek şu aşamalarla...