Arama sonuçlarınız

1. S

Grand Vitara Için Lastik Seçimi

Teşekkürler ,herhalde ufak takacağım ,birde böyle deniyeyim,çekişi falan artar inşallah dediğiniz gibi.

2. S

Grand Vitara Için Lastik Seçimi

Merhabalar ,yaklaşık 5 yıldır 2005 model 3 kapı Grand Vitara kullanmaktayım.Üzerindeki lastikler 215/70R16 Yokohama AT .Bu lastikler aracın orjinal lastiklerinden bir boy büyükmüş.Şimdi asıl sizlere danışmak istediğim 6 yılı doldurduğu için lastikleri değiştireceğim.Acaba orjinal ebatamı dönsem...
  3. S

Uppa Soft-shell Ceketleri Nasıl Bilirsiniz

>merhabalar,bu aralar bir tane windstopper softshell almayı düşünüyorum,uppa diye bir markanın nispeten uygun fiyatlı ama özellik olarak güzele benzeyen ürünleri var.Mesela şu modeli buldum...

4. S

off road stepne kılıfı

Ynt: off road stepne kılıfı Merhabalar,bende çok aradım ama malasef tr'de bulamadım.En son dedim yurt dışından alayım,ve aldımda.Yaklaşık kargo dahil 60TL ye geldi bana ,1 haftada elime geçti. İsterseniz linkini vereyim ordan bakın siz...
  5. S

grand vitara bijon aralığı?

Ynt: grand vitara bijon aralığı? Teşekkürler cevaplarınız için peki kilitli bijon alıp stepnede kullansak nasıl olur? biraz pahalı bir çözüm ama napalım http://www.hepsiburada.com/Liste/mcgard-kilitli-bijon-12x125-27169/ProductDetails.aspx?productId=otbt-27169su&categoryId=20024941

6. S

grand vitara bijon aralığı?

Merhalar,aracım 2005 model grand vitara 3k.Arka stepne için kilitli bijon almayı düşünüyorum ama orjinal cantın bijon aralığını ve bilgilerini nasıl öğrenebilirim? satın almak istediğim kilit fiyatı 25 dolar ,türkiyeye kargoda ücretsiz...

7. S

Jimny ve Grand Vitara 3k iç mekan

Merhabalar,Jimny ve Grand Vitara 3k(2.nesil) iç mekan olarak karşılaştırabilirmisiniz? özelikle arkadaki koltukların diz mesafesi nasıldır,ikisindede? saygılar...
  8. S

Asfalt performansı karşılaştırma

Merhabalar,Vitara jlx bakarken yer yer Grand Vitara 3kapı modellerinde uygun fiyatlı olanlarını görüyorum.Buda kafamda soru işareti bırakıyor. Sizlere sormak istediğim şu iki modeli 3" yükseltme kiti ve flanş uygulanmış farz ederek ,asfalt performanslarını baz alarak...
  9. S

Vitara hakkında aklıma takılanlar

Ynt: Vitara hakkında aklıma takılanlar Cenk Bey değerli yorumlarınız için çok teşekkürler.Size ufak bir sorum daha olucak peki 2.0 vitaralar(97-98model olanlar) hakkındaki görüşleriniz nasıldır? ,özellikle merak ettiklerim 1.6jlx ile kıyaslayınca yedek parça fiyatları ve bulunabilirlikleri...

10. S

Vitara hakkında aklıma takılanlar

Merhabalar herkese.Bir kaç ay içinde ilk defa araba alacağım,ve kesin olarak aklımda vitara var.Yaklaşık 4-5 aydır forumdaki eski yazılanları inceliyorum,ama ilk başlarda daha önce araba tecrübesi ve bilgisi olmadığı için biraz yetersiz kalıyordum ama neyseki zamanla teoriktede olsa bazı...

11. S

sağlam ve fotoğraf kalitesi yüksek bir compact makina

Ynt: sağlam ve fotoğraf kalitesi yüksek bir compact makina Evet haklısınız sabit 35mm olması dezavantaj.Eskilerden Sony R1 değilde,benim rüyalarımı süsyelen makine Sony F717 idi ,çok karizma idi halen karizma ;D .Ucuz ikinci el bulsam ,vallaha alıcam bir tane bundan,öylesine dursun diye.
  12. S

Doğa Fotoğrafçılığı Başlangıcı için Tavsiye

İsmim Emre Çakır,sizin gibi bende hobi amaçlı uğraşıyorum fotoğrafla.Bence limiitinizi biraz daha artırıp ,bir tane dslr makine almanızı tavsiye edeceğim,İlk verdğiniz ilandaki makinede oldukça yeterli başlangıç için.

13. S

18-55 kit lens varken,çok bir işe yaramaz desem ;D
  14. S

Lykia Yollarında

Ynt: Lykia Yollarında yazınız için teşekkürler,daha fazla fotoğraf ekleyebilirseniz çok iyi olur.
  15. S

Önemli değil,elimden geldiğince yardım ederim.

16. S

Daha önce hiç ikinci el bir makine almadım ama kanımca dikkat edilmesi gerekenler. -Perde sayısı -Lensin camında çizik falan varmı -genel olarak tuşları kontrol edin derim. -lensin otomatik fokusu çalışıyormu ona bakın derim (bir kaç tane fotoğraf çekin,lens tuşa bastğınızda otomatik olarak...
  17. S

perde sayısı ve shutter sayısı aynı şeyi ifade eder.Toplam çekilen fotoğraf sayısı.11700 normal bir rakam.Alırkan tabi makineyi inceleyin yinede.Birde bu tür nispeten ucuz dslr makinelerde perde sayısı çok fazla olmasın (25.000 yada daha fazlası olmasın)
  18. S

Tabi çekebilirsiniz,siz benim kötü dediğime bakmayın.Her halükarda kompakt makinelerden çok daha kaliteli çekim yapabilirsiniz.Ayrıca nikon 18-55mm kit lensi, kendi sınıfında kailteli bir lenstir.

19. S

18-55 kit lenslerin özel bir kullanım amacı yoktur.Genel amaçlı bir lenstir.
  20. S

Bütçeniz kısıtlı ise,pek tabi bu modeller civarı bir makine alabilirsiniz,fotoğraf bilginizin gelişmesine çok yardımcı olacaktır.Size kolay gelsin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,974
Kayıtlı Üye Sayımız
166,726
Kaydolan Son Üyemiz
Midre

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri