Arama sonuçlarınız

1. grknsnl

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar İçin Kısa Bilgilendirmeler Merhaba kafayi yemeden frontera sahibi olmak istiyorum. Malum sitede muglada 2.2 97 13750 tl. Bir adet var.bu arac hakkinda bilgisi olan varmi.galerici takastan geldigini arabada hic bir sikinti oldugu olmadini soyluyor.yada sizin bildiginiz...

2. grknsnl

istanbul lu pajeroyu tanıyan varmı?

Ynt: istanbul lu pajeroyu tanıyan varmı? aracın ince uzun olması avantaj mıdır tezavantajmıdır.muadilleri ile karşılaştırdığımda en dar boy uzun kalıyor.flanş ile tabi oluyorsa iz genişliğini açabilmek avantaj gibi geliyor bana,çoğu araca bunu yaptığımızda araç çok genişliyor.bu araçta hem...
  3. grknsnl

Ynt: istanbul lu pajeroyu tanıyan varmı?

4. grknsnl

Ynt: istanbul lu pajeroyu tanıyan varmı? vinç tamponun altında imiş.sürücüsü rahmetli olunca evdekiler satılığa çıkarmış yıllardır bu aracı kullanmış rahmetli.off road u sefen bir kişi imiş kimsenin tanımaması ilginç. 18500 e pazarlıksız bırakılıyor.
  5. grknsnl

pajero olmazsa olmaz konuma geldim.sizlerin bu konumun nasıl bir şey olduğunu bildiğinizi sanıyorum.kafayı yedirecek bana. bu pajeroyu tanıyan var mı? http://www.sahibinden.com/1993_model_orjinal_3_5_ton_vincli-40WQQaXQQ14028963WQQpXQQdisplayitem teşekkür ediyorum iyi günler

6. grknsnl

Hangi Defender

Ynt: Hangi Defender ercan abi hayırlı olsun.

7. grknsnl

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları bana göre defender de zirve budur.
  8. grknsnl

Satılık 1991 Defender

Ynt: Satılık 1991 Defender v8 motor mu var üstünde.
  9. grknsnl

Discovery Diff Lock

Ynt: Discovery Diff Lock difler boş ta dönen patinaja kalkan tekerde mi güç sağlıyor.

10. grknsnl

Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu?

Ynt: Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu? reha beyin yazılarında okumştum acaba hangi şartlarda nasıl bir garanti veriyor.

11. grknsnl

Ynt: Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu? puma motoru sıfır alıp taktığımızda ford şartsız bu motora garantisini veriyormu
  12. grknsnl

Ynt: Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu? bir defender sahibi olacaksam herhalde kendi zevkime göre toplayarak edinmek en mantılısı.bugün bir defender incelemsine gittim!!!! ama bence ilk motordan başlamak lazım.puma yada 300tdi ve şanzımanda da şansını denemeden sağlam bir adet r380.

13. grknsnl

300 TDI

Ynt: 300 TDI askeri araçlarda tdi yazısı görüyorum.bunlarda ne motoru var.
  14. grknsnl

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri ne kadara maal oldu.
  15. grknsnl

Yine Aynı Tartışma

Ynt: Yine Aynı Tartışma burda bazı şeyler iç içe giriyor. offroad gezilerimiz topiğinin yanına bir altarnetif topik lazım gibime geliyor. hard off road aktivitelerimiz off road gezilerimiz gibi. off road aktivitelerimiz topiği altında zaman içerisinda daha ekstrem geziler görebileceğimizi...

16. grknsnl

Yine Aynı Tartışma

Ynt: Yine Aynı Tartışma açılan davet topiklerinde araç sınıflandırmalarından bassedildiğini daha görmedim.
  17. grknsnl

Yine Aynı Tartışma

Ynt: Yine Aynı Tartışma bir off road etabına sıtandar bir suv ile katılmak doğru değil sanırım.
  18. grknsnl

Yeni Üyeyim ve Defender Alma Arefesindeyim

Ynt: Yeni Üyeyim ve Defender Alma Arefesindeyim çalışır durumda olduğu söyleniyor ve kaporta da sağlam gibi o yüzden sordum. aslında benim evim işime yakın.iş için çok km yapmıcam.acaba v8 motorlu defender alıp sorunsuz olma şansı ne dir.v8 motor u ne kadara buluruz.dizel alırsam bana en...

19. grknsnl

Ynt: Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu? sizin v8 motoru araştırmanız daha mantıklı değilmi.
  20. grknsnl

Yeni Üyeyim ve Defender Alma Arefesindeyim

Ynt: Yeni Üyeyim ve Defender Alma Arefesindeyim arkadaşın dediği gibi al bitane kapında dursun demesi mantıklı geldi virüs bütün vücüduma yayıldı gibi. :D http://www.sahibinden.com/satilik_land_rover_defender_110-98WQQaXQQ12543434WQQpXQQdisplayitem bu aracı bu fiyata almak mantıklımıdır.

Geri