Arama sonuçlarınız

1. clonex

Kiralık Cherokee Arıyorum?

Teşekkür ederim cevabınız için

2. clonex

Hocam ne troll'u yalan mı söylüyorum param yok param.... napayım, hırsızlık mı yapayım? İnsanlar alamayınca mecburen araç kiralıyorlar, heves almak için. Ben nerden bilebilirim jeeplerin kiralanıp kiralanmadığını, "SORDUM", Dürüstçe sordum, sorduğuma pişman ettirdiniz, herkes bir itham. Hepinizi...
  3. clonex

Sizde beni hırsız çıkardınız. Ayıp yemin ediyorum. Sözleşme imzalarım adamla aramda olamaz mı? Herşeyin fotosunu çekeriz beraber kanıt olarak sözleşmeye koyarız. Senin dediğine bakılırsa araç kiralama şirketinde de yapılabilir o dediğin ? Bir hayalim vardı 3 senedir erteliyordum, içim içimi...

4. clonex

Satın alamıyoruz, kiralayamıyoruz bu kadar mı zor ulaşmak :(
  5. clonex

Merhabalar, Tam bir Cherokee hayranıyım, Alacak durumumun olmamasından dolayı, artık canıma tak etti. Beklemekten çok yoruldum. Artık bu hevesimi araç kiralayarak bir nebzede olsa isteğimi bastırmak istiyorum. 1990-1999 arası Cherokee kiralayabileceğim yerler/kişiler var mı? Yaklaşık bir...

6. clonex

Sürekli Arıza Çıkarmayan Tamamen Mekanik Bir Jeep Arıyorum?

Merhabalar, Arızası çok olmayan 1985-1999 model arası bir 4x4 araç arıyorum. Cherokee 95 kasasını düşünüyordum fakat bu araçlarda elektronik aksam var. Aracın motorunda ufak problemleri kendim halledebileceğim bir araç istiyorum. Teşekkürler.

7. clonex

Grand Chrokee 2.7 Yada 4.7 Almak Istiyorum Ama?

Abi zaten çelişkili cevap veren sizler değilsiniz, sadece genel olarak bakınca öyle oluyor. Saece Jeep kullanlar yorum yapınca işim rahatlamıştı ama sonra farklı farklı öneriler geldi. Bütçeniz uygun değilse alt modeli seçin dediler, sonra birisi 3.1 seç dedi. Araştırdım hiç iyi yorum görmedim...
  8. clonex

Vazgeçeceğim sanırım hayalimden. Olmayacak böyle. Kaç sene bu aracı almak için para biriktirdim. O yüzden korkuyorum, param heba olacak diye. Biraz daha düşünmem gerekiyor. Birde ortada acayip çelişkili cevaplar, yorumlar var. Teşekkürler.
  9. clonex

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

Hocam aracın çok güzelmiş, güle güle kullan. Çok beğendim.

10. clonex

Hocam çok haklısınız. Ama araştırdığım zaman (Kare kasaları kastettiniz sanırım) onların fiyatlarıda 25.000TL civarındakiler değilde hepsi çoğunlukla en az 35.000TL den başlayıp 60.000TL'ye çıkıyor. Jeep Grand Cherokee İkinci El ve Sıfır SUV, MPV, Crossover, 4x4 ve cipler, Sıfır Satılık Arazi...

11. clonex

Teşekkürler.
  12. clonex

Hocam benim kullanım amacım off-road'a başlamak. Denemek istiyorum. Bire güçlü motor sesini yaşamak istiyorum. Elektrikli araç dönemlerine geçmeden önce şu silindirin sesini, egzozun sesini, motorun sesini hissetmek istiyorum. Gidip öylece boş araçlara para vermek istemiyorum. Bütçem...

13. clonex

Hocam bilgileriniz için Teşekkürler.
  14. clonex

Hocam benide ekrstradan aydınlattığınız için teşekkür ederim.
  15. clonex

Evet Hocam. İlk aracım olacak. Daha önce tipo kullandım ama babamındı ama fazla kullanamadım. Sakıncası var mı direk Grand Chrokee geçmek?

16. clonex

Yakacak tabi ama ben normal kullanılan araçların bile ne kadar yaktığını bilmiyorum. Hiç onları araştırmadım. Çünkü en sevdiğim araba Grand Chrokee. Gözüm ondan başkasını görmedi ondan. Diğer araşların yakıtı benim bildiğim kadarı ile 3.5 - 4Lt yakmıyor mu 100km ? Ben öyle biliyorum. Eğer normal...
  17. clonex

Hocam değerli cevapların için çok teşekkürler. Çok bilgilendim. Peki bu "Grand Chrokee" çok alınıp satılması sizce normal mi? Yani aracı aldığımda beğenmeyip satabilirmiyim korkusuda var? Elimde sanki patlıcakmış gibi hissediyorum. Ama yorumların ve açıklamalarınla korkum azaldı. Bu soruma cevap...
  18. clonex

Bilgilendirme için teşekkürler. Peki bu kmleri takmak ne kadar mantıklı ? Takılmamak mı lazım? Kaç km'den sonrası sorunlu olmaya başlar bu araçlarda ?

19. clonex

Değerli Hocam, O kadar yakıntın yakması normal mı? Bildiğin çeşme suyundan akar gibi benzin içmiş araba :(
  20. clonex

Değerli Hocam, Haklısınız, yorumları okudum siteden fakat sorularımda diğer bir soru var. Aşırı alınıp-satılması bir araç olarak gözüktü gözüme ondan korktum ve böyle derli toplu soru listesi sunmak zorunda kaldım. Bağışlayın. Yakıt konusunda okadar kötü söylemler dolaşıyor ki artık...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri