uslsy
Kamp II
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 164385" data-quote="clonex" data-source="post: 1460730"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1460730"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1460730">clonex' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Hocam benim kullanım amacım off-road'a başlamak. Denemek istiyorum. Bire güçlü motor sesini yaşamak istiyorum. Elektrikli araç dönemlerine geçmeden önce şu silindirin sesini, egzozun sesini, motorun sesini hissetmek istiyorum. Gidip öylece boş araçlara para vermek istemiyorum. Bütçem 40.000TL-45.000TL<br />
<br />
Neden böyle basit problemler çıkıyor ki araçlarda, ben buna anlam veremiyorum; işin ehli olmadığım için sanırım galiba. Neyse, Benim çok iyi bir maaşım yok. Evlilik, çoluk çocuk yok. Bunları düşünmüyorum. Ondan maaşım sadece bana ait. Onu arabanının tadını alarak zevk içinde tatmak istiyorum. Korkularımdan bana üzerimde ağır masraf getirmesi zaten. Bu yakıt olarak endişe ediyordum ama onu sağolun içimi rahatlattınız.<br />
<br />
Birde sizin bahsettiğiniz gibi sürekli sorunlar çıkarması beni tedirgin ediyordu. Sizin bahsettiğiniz ufak şeyleri gözardı edebilirim ama motor, şansıman kronik arızaları çıkarsa diye korkuyorum okadar. Bir elime 10.000tl arıza şeysi gelse arabayı ölü fiyatına satmak zorunda kalırım.<br />
<br />
Şunu sorabilirmiyim? Bu araca sahip olacaksam aylık toplam herşeyi dahil ne kadar masraf çıkartır? Mesela siz örnek verebilirisiniz, Haftada 4 gün 800km yapıyorum, vergisi cartu zurtu herşeyi bakımı vs. herşeyi dahil benden aylık arabaya 1000TL gibi rakam veriyorum gibi bir net rakam verebilmeniz mümkünmüdür?<br />
<br />
Teşekkürler.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote> <br />
Hocam çok samimi eş dost, aile büyüğü tavsiyesi yapacağım; 40 - 45 bütçe işe aman bulaşma.<br />
<br />
Bir alt kasaya gir. O da çok güzel. Süper offroad modifiye de olur. İşletme maliyeti de daha düşük onun. Sonra fırsatını kollayıp atlarsın.<br />
<br />
üzülme sonra aman.</div>