Arama sonuçlarınız

1. Y

4x4 Kamyonet Vergi Sistemi

Benim şu anda, kamyonet tipi, çift kabinli ve 4x4'ü olan bir aracım yok.. Ama almayı düşünüyorum, 6 ay 1 sene civarında.. Bu nedenle konuyla ilgiliyim.. Kendisinin böyle bir aracı olmayan kişi zaten böyle bir davayı açamaz, benim yaptığım sadece tüm Türk Milletini ilgilendiren bu "soygun"...

2. Y

4x4 Kamyonet Vergi Sistemi

Merhabalar, Bu konuya hiç yanıt yazılmamış görünüyor.. Devlet çarkı, akçalı konularda biraz uğraştırır, ama hukuk ile kazanılabilir.. Bu konuyu ilerletmek isterim.. Aslında Tüketici Hakları Dernekleri var, ama çok büyük oranda bu gibi haksızlıklarla ilgilenmiyorlar.. Sonunda bu konuyu...
  3. Y

Nissan Navara 4x2 Yük Çekimi

Merhabalar; Bu konu eski olmasına rağmen ilgimi çekti.. Ne Navara, ne de başka bir 4x2 veya 4x4 --şayet özel yapılmamış ise-- 3.000 kg su yüklü bir römorku uzun süre-/sürekli olarak verimli bir şekilde çekemez. Bunun dışında, kayma-yan yatma, navarayı da devirme tehlikelerini taşır.. Ben sıvı...

4. Y

buda benim navaram

Merhaba; ben bi noktayı merak ettim, yazdıklarınızı okuyunca.. 1987 G serisi Mercedes 4x4, almak için epeyce eski değil mi? Bu aracın yedek parçaları artık bulunur mu, araçta pekçok yer çürümüş, eskimiş, aşınmış değil midir? Niye merak ettin derseniz, 2,5 yıl önce aldığım 1998 model Mazda MPV...
  5. Y

Bir 4x4 Seçimi..

Tşk ederim.. 30 dk önce çalıştığım firmaya gelen --ve kendisi 2016 Hi-Lux kullanan-- Demircilik yapan Yasin isimli arkadaşım da, " Nissan Navara, senin için, hem 4x4 özellikleri (de) olan ve hem de kullanımı--konforu diğerlerinin üstünde olan bir araç.. Kesinlikle onu tavsiye ederim.." dedi..

6. Y

Mazda MPV 4x4 Nasıl Bir Araç?

Ekside kalmış bir konu.. Ama bende çok bilgi var, meraklısı--ilgilisi varsa anlatabilirim..

7. Y

Bir 4x4 Seçimi..

Herkese iyi haftalar, Siteyi birkaç kez izledim ve 9 Ekim 2017 P.tesi (bugün) 10:30'da (5 dk önce) üye oldum.. Yeni tanıştığımız için, sizlere bir kerelik bilgi vereyim, kimim ne amaçlıyorum.. 60 yaşında, İstanbul doğumlu bir Türk vatandaşıyım.. Yeni emekli oldum (gibi..), ama birkaç yıl daha...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR