Arama sonuçlarınız

1. E

Arazi Ve Şehir İçin Uygun Lastik ?

Merhabalar, Navara'm için hem arazide sıkıntı çıkarmayacak hem de şehir içinde biraz olsun konfor sağlayacak lastik bakıyorum. - Michelin Latitude Cross 255/65R17 114H XL - Bunu deneyeniniz var mı?

2. E

Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş.

Güzergah güzel. Kendi rotam için yardımcı olacak teşekkürler
  3. E

Komple Boya Masrafı

Konuyu takıpteyim arkadaşlar ben de bir samurai elden geçirmek istiyorum kaporta-boya olarak. niyetim de aynen mat yeşil ancak ikinci ihtimal olarak normal haki yeşil düşünüyorum. burayı görmeden önce 2500tl olan bütçemin işe yarayacağını düşünmüştüm ancak biraz hayal kırıklığı oldu. ...

4. E

Araçüstü Çadır Yerine Decathlon 2seconds Pratik Çadır???

Ben de merak ediyorum çadır meselesini. Hiç kamp yapmadım daha önce ama her decathlon'a gidişimde gözümle kesiyorum çadırları ve kamp malzemelerini. Bir de bu forumda "nerede kamp yapılır" gibi bir başlık varsa beginner kampçı olarak bakmak isterim. Bir arkadaşım sürekli adalara gidip yapıyordu...
  5. E

İstanbul Avrupa Yakasında Defender Ustası

Merhaba; Malesef avrupa yakasında bir yer önerim olmayacak ama bir ihtimal faydası olur diye Ümraniye tarafında Muhammet usta var. Odabaş Oto . sadece defender üzerine çalışıyor. kolaylıklar gelsin.

6. E

İstanbul'da Gidilebilecek Land Rover Ustası?

Merhabalar; servis olarak LR Servis 'in iyi olduğunu duymuştum mekanik hizmet veriyorlar. İhtiyacı olan arkadaşlar değerlendirebilir. alternatif olarak da Onuş Otomotiv var. ikisi de maslak oto sanayide bu arada. Arkadaşların yönlendirdiği Oto Mekanik Hüsoff'da burası :)

7. E

Evimde Eşim İçin Doğal Temizlik

Valla bekar bir erkek olarak çamaşır bulaşık derdi bizde de gezginler kadar oluyordur herhalde. Paylaşım için çok teşekkürler. Denemeyi düşünüyorum ilk fırsatta :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri