Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Suziki severler aracımda anlayamadığım bir sorun var motor arıza ışığı yandığında 2,500 devri geçmiyor hangi vitesle zorlasam en fazla 2,500 devri görüyor 2 gün yanıyor ışık sonra tam sanayiye götürücem ışık sönüyor araba normale dönüyor ne kadar zorlarsam o kadar gidiyor arıza ışığı 2...
Merhaba
Şuan araca takılı olan huplar sabit hup yani sürekli olarak 4x olarak çalışıyor lakin arazi vitesini takmadığımız müddetçe sadece arka tekerler dönüyor araziyi takınca 4x ya geçiyor çok fazla anlamadığım için bana anlatılan şekilde sizede anlatmaya çalıştım.
ben çok fazla anlamadığım için sizin varsayımınızı değerlendiricem eve gidince tekrar inceleyip arıza neden kaynaklanabilir inceleme yapmaya çalışacağım şuan sabit huplar var araçta söküp takma şansım yok siz sonuctan benide haberdar ederseniz çok memnun olurum.
çok teşekkürler o halkaları bulamadığım için zarar gören tırnağı yaptırmadım henüz 2 tane halka lazım bulursam hemen bende yaptıracağım benim zarar gören tırnağı inceledim kırılma yok sürtmeden dolayı orda bir aşınma olmuş belli zaman sonrada tutmayacak hale gelmiş benim öngörüm bu ama sizin...
Aracimizdan sokulen otomatik huplari forumda cok oncelerden acilmis bir konuyu takip ederek incelemeye aldim ve sanirim problemi buldum lakin bu isin acemisiyim ve aractan cikan huplar farkli birbirine benzemiyor bazi parcalari ama resimlerde gorebileceginiz gibi problemli parca tirnagi yenmis...
Tüm suziki severlere merhaba 2 gün önce 2001 modem suziki vitaramın 4 çekerin çalışmadığını farkettim her hangi bir ses yada araça tepkide hissetmemiştim götürdüğüm usta dişliler gitmiş dedi uzun pazarlık sonrası 100 liraya 2 tane manuel hup alıp taktık yanlız bana dediği bunuda otomatik gibi...
Arkadaşlar merhaba aracımızı yeni aldık şuan üzerinde 195/80 R15 KUMHO A/T var kışın bulunduğum bölgeye çok ağır kar yağışı olmasada civardaki dağlara gezmeye gidiyoruz zaman zaman şuanki lastikler yeterli olurmu emin değilim çok fazla bütçede ayırmak istemiyorum aslına bakılırsa 195/65 R15 kış...
Merhaba konuyu açan olarak öncelikle motor arıza ışığı sönüyor fotoğrafta oda görünüyor ama onda sorun yok diğer sol taraftaki arıza ışığıda radyatör suyu eksildiği için yandığını öğrendim aslında suyuda varmışmış çok bişi eklemedim ama demekki yeterli değilmiş şuan ışık söndü problem çözüldü...