Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başlangıç için kanalizasyon foseptik çukuru ile halledilebilir.Elektrik ve su olduktan sonra gerisi daha kolay .Birde pilanlama yaparken her çadır ve karavanın konumlanacağı yer ile ateş yakılabilecek yer oldumu başlamak için tanıtıma kalır.Siz işi yarılamışsınız bile büyüklerin dediği gibi...
Tam al yada alma .Çünkü soğukta kollarındanda ısı kaybedersin .Sadece başın açıkta kalsa yaklaşık vücut ısının üçte birini kaybedersin.Asıl hedefin yürümek mi yüzmek mi .Kolay gelsin
Sıkıntı olmaması açısından hemen yola çıkmak yerine böyle bir durumda önce karşınızdaki kişi ile sohbet ortamı oluşturup sohbet edip ortak noktalar varmıdır hedefler aynı mıdır vs bakılmalı bence.Zaten büyük ihtimalle sohbet sonunda kafanızda bir fikir oluşacaktır diye düşünüyorum.Böyle bir...
Merhaba
Ben Hakan.İzmir'de ikamet ediyorum.Deri üretiminde çalışıyorum.Motosikleti,bıçakları vede doğayı sevdiğim için doğada ve doğa severler ile olmak adına kayıt oldum.Güzel paylaşımlar dilerim