Arama sonuçlarınız

1. oasikhan

Iveco M23-9 Yedek Parça Ve Tamirci Desteği + İzmi̇r

bende de iveco var fakat tamirci sıkıntısı bende de var. yalnızca kilitler için bir yer önerebilirim. pınarbaşı 5. sanayi sitesinde ana kapıdan girdiğiniz zaman ilk sağ sokağa girin ve 150 metre kadar gidin. köşede ismini hatırlamadığım bir kilitçi mevcut. 2 kere işim düştü ikisinde de yapması...

2. oasikhan

Yurt Dışından Vebasto (dizel Isıtıcı ) Alımı

merhaba, bu videonuz kullanilamiyor diyor. benim aliexpressten aldiğim ürün dün elime ulaştı sizin videonuzdan faydalanmak istiyordum. nasıl yapabiliriz. tekrar youtube a ekleme şansınız olur mu acaba teşekkürler.
  3. oasikhan

Iveco Daily 40c11 Otobüsten 4+1 Karavana Dönüşüm.

bilgi için çok teşekkürler. ben de ön tarafı bi ölçeyim o zaman hangisi uyarsa ona göre değiştireyim

4. oasikhan

Iveco Daily 40c11 Otobüsten 4+1 Karavana Dönüşüm.

merhaba aynı araçtan ben de aldım 3 ay önce karavan yapımına başladık. ben de izmirdeyim ancak hafta sonları yapabildiğimiz için biraz ağır ilerliyor. size bir şey sormak istiyorum. 2 li koltuğu nereden aldınız acaba. ben öndeki ikili koltuğu değiştirmek istiyorum. yatması benim için pek önemli...
  5. oasikhan

İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri

yeni gördüm geç cevap için özür dilerim. linetech markaydı benimki

6. oasikhan

Solar Panellerim Çalışıyor Mu...

üç panel tepede birleşip aşağı tek tablo olarak iniyor. benim aklıma çok ilkel de olsa tepedeki panellerin tek tek üzerini örterek açıkta kalan panelin çalışıp çalışmadığını şarj aletin üzerinden kontrol etmek geldi ama

7. oasikhan

bunun için tekrar aracın tepesinde panellerin kablolarını birbirinden ayırmam gerek değil mi.
  8. oasikhan

Herkese Merhaba sizlere bir sorum olacak. 3 yıldır kullandığım çekme karavanımızı sattık ve bir iveco daily alarak motokaravana çevirme macerasına giriştik. Geldiğimiz noktada 3 adet 190 watt lık mono kristal paneli araca monte ettim.bunları 50 amperlik bir standart şarj cihazı ile 5x100...
  9. oasikhan

Solar Şarj Cihazı Load Çıkışı

peki bu 3watt ya da 6 watt lık spot ledlerde direk 12 volt ile çalışan bir seçenek var mı piyasada satılan bildiğiniz.

10. oasikhan

Solar Şarj Cihazı Load Çıkışı

selamlar. ben olayı hala anlayamadım 85-230 volt aralığında girişi olan aydınlatmalar nasıl 12 volt çalışıyor. acaba o bağlamadığınız küçük kutu 220ac yi 12dc ye çeviren bir trafo görevi mi görüyordu

11. oasikhan

sadece ısındığı zaman fan açılıyordu bizimkinde. yarı açık yarı kapalı gibi düşünebilirsiniz.
  12. oasikhan

merhaba aşağı yukarı benzer bir sistemi, çekme karavanımızda 3 yıl kadar kullandık. 1000 watt modifiye sinüs inverter ve büro tipi buzdolabı ikilisini. yalnız bizim buzdolabı fişini taktıktan (yani inverterı ya da şebekeyi farketmez) 1 gün sonra tam performans ile soğutmaya başlıyor. yani ilk...

13. oasikhan

asterm soğutma kemalpaşada benim işyerimin hemen arkasında gözüküyor. ama burası toptan sanayi kıvamında bir işyeri mi acaba. münferit olarak da bize yardımcı olur mu acaba
  14. oasikhan

merhaba bahsettiğiniz izmirdeki firmanın iletişim bilgilerini paylaşır mısınız. ben de 12 volt dönüşümü için yer ariyorum izmirde. bir de size maliyeti hakkında bilgi verebilirseniz çok makbule geçer. teşekkürler.
  15. oasikhan

Ducato 17m3 Farklı Bir Plan

Biz de sizinle aynı durumdayız. 6 metrelik saly çekme karavanımızı satıp camper a geçme planımız var. görsellerini yüklediğiniz plan gerçekten konfor olarak standartlara göre üstün kanımca. yalnız önden arkaya geçilememesi duruma göre handikap oluşturabilir. bir de youtube da yaşamın ritmi...

16. oasikhan

İnciraltı Kent Ormanı Karavanlar Hakkında

Bornovada ve inciraltında görevliler mi gelip ikaz ettiler acaba ? hadi Aşık Veysel de birkaç tane karavan var ama inciraltında o kadar insan karavanını nereye koyacak acaba. belediye buna da bir çözüm önerisi getiriyordur herhalde !
  17. oasikhan

bunların çanta şeklinde olanlarını kullanan var mı acaba. yer açısından tasarruflu olur ancak herhangi bir handikapı olabilir mi ki. örneğin şu ürün 1-8 kw arası ayarlanabilirmiş aşağı yukarı aynı fiyata Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
  18. oasikhan

siz satın aldığınız satıcının adını yazabilir misiniz. malum her satıcı aynı olmuyor en azından göndereceği garanti birisinden alalım.

19. oasikhan

toplamda ne kadar sürdü size ulaşması. 60 günü buldu mu acaba.
  20. oasikhan

Yanıtınız için çok teşekkür ederim. geçen sene ekim ayında firma bana 2360 TL fiyat vermişti. ben de fiyatları artmıştır diye hiç bakmamıştım. Sizce 6 metrelik saly karavanım için 2000w lık dizel ısıtıcı yeterli ısıtmayı sağlayabilir mi. Tecrübeniz var mıdır bu konuda. teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri