Arama sonuçlarınız

1. G

Mat Ve Uyku Tulumu Tavsiyesi

Matlar, Yataklar - AIR SECONDS 80 MAT bunu cok yeni aldım . cadır kampı yapacağım için benim için cok uygun cok tavsiye ederim .

2. G

Olympos Kamping Alanları İçin Yardım Lazım

herhangi bir tehlike varmı cennet koyunda fareydi ne bileyim domuzdu v.s bu arada cok teşekkür ederim bir basıma cıkacagım . Kabak'a mutlaka uğrarım notlarım arasına aldım .. saygı sevgilerimle ..
  3. G

Olympos Kamping Alanları İçin Yardım Lazım

''Fasilis ören yerinde de yaptırmıyorlar fakat karşı kıya gözüken ama hiç gidemediğim bir koy var orada kamp yapıldığını gördüm'' o koy tam olarak nerede tarif edermisiniz lütfen. kabak koyu nerede tarif ederseniz sükran duyarız saygı sevgilerimle ..

4. G

Mat Seçimi ;

Arkadaslar herkese hayırlı günler dilerim . Hayatımda ilk defa kampa cıkacagım , su anda bir mat almak üzereyim bu arada yasım 34 evli ve bir cocuk babasıyım . bu yıl bir bosluk buldum ve yanlız basıma gidecegim ortalama 20 günlük bir süre ile böyle bir sey yapmaya karar verdim . hemen hemen...
  5. G

Alanya'dan Marmarise Kadar Kamp Hakkında

Değerli forum üyeleri herkese saygı sevgilerimi sunarım . Aranıza Erzurum dan katılmaktayım . bir sürededir forumu takip ediyorum sürekli okuyorum ama ne yapacağımı ve nereden nasıl başlayacağımı hala çözemedim . Tabir caiz ise karman çorman bir plan yapıp tatilimizi zehir etmek...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.