gezenngezenn
Yeni Üye
Arkadaslar herkese hayırlı günler dilerim .
Hayatımda ilk defa kampa cıkacagım , su anda bir mat almak üzereyim bu arada yasım 34 evli ve bir cocuk babasıyım . bu yıl bir bosluk buldum ve yanlız basıma gidecegim ortalama 20 günlük bir süre ile böyle bir sey yapmaya karar verdim . hemen hemen bütün gerekli alet elavat ürünler mevcut
bir tek mat arayısındayım . Alacagım matı bir daha kullanırmıyım böyle bir tatile bir daha cıkarmıyım belirsiz .
baska seceneklerde sunabilirsiniz .bilmedigim icin hangisini alsam bilemedim .
Matlar, Yataklar - 700 MAT
Matlar, Yataklar - AIR BASIC 140 KAMP MATI
tek kişilik olan rahatmıdır diye düsünüyorum boyum 1.90 kilo 85 . fiyatı 180 tl küsür. aslında cok değermi acaba :?
ikinci olan büyük geniş rahattır sanırsam yer problemim yok arabayla gidecegim .
değerli yorumlarınızdan dolayı tesekkür eder saygılar sunarım
Hayatımda ilk defa kampa cıkacagım , su anda bir mat almak üzereyim bu arada yasım 34 evli ve bir cocuk babasıyım . bu yıl bir bosluk buldum ve yanlız basıma gidecegim ortalama 20 günlük bir süre ile böyle bir sey yapmaya karar verdim . hemen hemen bütün gerekli alet elavat ürünler mevcut
baska seceneklerde sunabilirsiniz .bilmedigim icin hangisini alsam bilemedim .
Matlar, Yataklar - 700 MAT
Matlar, Yataklar - AIR BASIC 140 KAMP MATI
tek kişilik olan rahatmıdır diye düsünüyorum boyum 1.90 kilo 85 . fiyatı 180 tl küsür. aslında cok değermi acaba :?
ikinci olan büyük geniş rahattır sanırsam yer problemim yok arabayla gidecegim .
değerli yorumlarınızdan dolayı tesekkür eder saygılar sunarım