Arama sonuçlarınız

1. Zafer Aksu

2008 Model Peugeot Boxer 13 M3 Dreamliner Karavan Dönüşümü

Baş taraftakini söktüm cam opsiyonum var yazın karar vereceğim [emoji6] MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Zafer Aksu

2+1 çıkarttım 15 yada 17 m3 olsaydı 3+1 çıkartacaktım ama sıkıntı yok en genelde haftasonu kullanımı için yaptım arka koltukta 1 yada 2 kişi seyahat edebilir olmadı 100 lira ödeyeceğiz devletimize [emoji6] çok takarsa memur arkadaş MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Zafer Aksu

Hrkese merhaba, Öncelikle tüm ülkemize ve hatta dünyamıza geçmiş olsun panik yapmamak ama önlem almak elzem. Efendim 6 aylık yolculuğum fün itibariyle son buldu. Karavan ruhsatımı elime aldım sonunda şükürler olsun. TSE 5 dk sürdü, TUVTURK Muayene 15 dk. tüm korkularım boşuna çıktı yani...

4. Zafer Aksu

Hrkese merhaba, Öncelikle tüm ülkemize ve hatta dünyamıza geçmiş olsun panik yapmamak ama önlem almak elzem. Efendim 6 aylık yolculuğum fün itibariyle son buldu. Karavan ruhsatımı elime aldım sonunda şükürler olsun. TSE 5 dk sürdü, TUVTURK Muayene 15 dk. tüm korkularım boşuna çıktı yani...
  5. Zafer Aksu

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

Şu an psa için nise mühendislik firmasının yetkisi var koltuk ekleme için MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Zafer Aksu

Çok beğendim hayırlı uğurlu olsun çok güzel olacak [emoji122][emoji122][emoji122] MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Zafer Aksu

Selamlar ilk aile gezimizi kılık en soğuk gününde Urla Alaçatı ya yaptın efendim [emoji12] eksiklerimizi not aldık ses çıkaran yerler açılankapaklar düşen raflar not alındı makyaj ve eksik tamamlamaya devam edeceğiz Nisan başı inşallah ruhsatımızı da almış olacağız sevgiyle kalın [emoji113]...
  8. Zafer Aksu

Çok teşekkürler hayallerinizden vazgeçmeyin işin yarısı hayal etmek bu yolculukta selamlar [emoji113] MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Zafer Aksu

Merhaba Etiketler geldi uygulandı kalan üst kapı boyasını haftaya yapacağım selamlar [emoji113] MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. Zafer Aksu

Son. MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. Zafer Aksu

Devam... MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Zafer Aksu

Devam... MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. Zafer Aksu

Mırıba Arkadaşlar kanalıma hoş geldiniz[emoji12] gerçi kendi kendime takılıyorum pek yorum yapan beğenen de yok ya neyse [emoji2] Evet rütuşlara devam ediyorum, kapak kompresörleri anamı ağlattı ellerim delik deşik bu hafta resmen perişan oldum. Bir yandan elektrik bağlantılarının birkaç...
  14. Zafer Aksu

İlk yatak testleri başarılı gayet rahat duruyor [emoji42] MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Zafer Aksu

Açık köşelere kumaş kapladım. MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. Zafer Aksu

10 cm benimki (sünger yani) denk geldi imalatçı buldum tartıp verdi [emoji6] MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. Zafer Aksu

Aynı durum bende de var birde resim paylaşmak için Tapatalk ücretli üyeliği almak zorunda kaldım. Sitemizin bence mobil olan daha pratik bir çalışma yapılması iyi olur. MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

18. Zafer Aksu

Merhaba seramik montajını yaptım ama anam ağladı zor işmiş kesmesi yapıştırması birazcıkta kırdım ama fazla belli olmuyor tek başına çalışmak zor arkadaşlar valla [emoji16][emoji869] MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  19. Zafer Aksu

Bugün seramik takılacak haftaya makyaja devam [emoji3060] MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri