Arama sonuçlarınız

1. K

Off-road Için En Iyi Pick-up?

Değerli yorumunu için çok sağ olun :) Dediğiniz gibi bu çok önemli bir detay.

2. K

Değerli vaktinizi ayırıp içten ve oldukça bilgilendirici bir metin yazmışsınız :) Çok teşekkür ediyorum. Eminim birçok insan yazdığınz bu metni okuyup size minnettar olacak. Ayrıca bilginizi paylaşmaktaki cömertliğiniz de çok özel.
  3. K

Sayın NKNTR ve bkurum74, değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Yorumlarınızı dikkatle değerlendireceğim. Doğadan sevgiler selamlar.

4. K

Maşallah diyor ve yorumun için teşekkürlerimi sunuyorum :)
  5. K

Karşılıksız bilgi verip yardımcı oluyorsunuz. Bu çok kıymetli bir şey. Değerli vaktinizi ayırıp yorum yaptığınız için çok teşekkür ediyorum. Hilux ve L200 arasında seçim yapacağım sanırım. Büyüklerimin yorumlarını ve tavsiyelerini bekliyorum.

6. K

Anladım. Alacağım aracı %99 oranında doğada kullanacağım. Aynı zamanda ilerde medeniyetten uzaklarda bir çiftlik hayatına geçeceğim ve bu hayata geçince de aracı çok uzun yıllar kullanacağım. Bu bağlamda hilux, l200 ve dmax üçlüsünden hangisini alayım dersin abicim? Arazide en iyi ve en sağlamı...

7. K

Cevaplarınız için size müteşekkirim. Çok sağ olun. Peki Navara da Japon menşeyili bir pick-up; bu araç off-road için pek uygun değil midir sizce?
  8. K

Doğadan güzel insanlara selam olsun, Ben doğaya gönül vermiş gencim. Ve doğayla daha yakından temas kurabilmek için bir arazi aracı almayı planlıyorum. Fakat bu araçlar hakkında tecrübe sahibi değilim. Bu yüzden kıymetli büyüklerimin tavsiyelerine çok ihtiyacım var. Bütün tavsiyeleri minnetle ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri