Arama sonuçlarınız

1. suzuki team08

YAKIT DURUMU

Ynt: Yakıt Durumu herkese selamlar. Kısmet olursa perşembe günü 2008 ford ranger xlt alıyorum. yağ ve filitre grubunu değişip ufak ta bir bakım yaptıktan sonra yola koyulacağım.km de ne yaktığını değil ama bir depo ile hemen hemen ne kadar gidilebileceğini sizlere yazacağım. 1200km yil yolda...

2. suzuki team08

Suzuki Vitara 5 Kapı Otomatik Vites 2000 Model Ve Üstü ?

Ynt: Suzuki Vitara 5 Kapı Otomatik Vites 2000 Model Ve Üstü ? Bende de 98 mod otomatik vitara var. aynı sesleri bende de yapıyor. götürmediğim usta baktırmadığım servis kalmadı. ustaların dediklerini yazayım çözümü siz bulun :D 1: Fren merkezleri ve havuzundan 2: roketleme telinden 3...
  3. suzuki team08

Yeni Aldığım Vitara İçin Çok Acil Yardım..!!!!

Ynt: Yeni Aldığım Vitara İçin Çok Acil Yardım..!!!! ÖNCELİKLE HAYILRI OLSUN ARACINIZ. BENDE DE 98 MOD. OTOMATİK VAR. MOTOR YAĞI 10/40 3.5 LİTRE CIVARINDA ALIYOR YAĞ FİLİTRESİNİ DE DEĞİŞİRSENİZ TABİİ.. DEFRANSİYEL YAĞINDA Bİ MARKA VEREMİYORUM HER USTA FARKLI BİLGİLER VERİYOR :) OTOMATİK...

4. suzuki team08

Araç Gösterge Işığı Ve Motor Arızası

HERKESE SELAM. GEÇENLERDE SUZUKİ İLE DAĞA TIRMANIRKEN BİR SORUN YAŞADIM. ARACIN ÖN PANELDE ( CRUZER ) IŞIĞI YANMAYA BAŞLADI. ARACIM 98 MODEL VE OTOMATİK. SERVİSİ ARADIM ONLARDA YARDIMCI OLAMADILAR. ARACI STOP EDİP BEKLEDİM KONDAK ANAHTARI ÇIKARDIM IŞIK YANMAYA DEVAM ETTİ VE BİR SÜRE SONRA...
  5. suzuki team08

1.6 Vitara Silindir Kapağı

Ynt: 1.6 Vitara Silindir Kapağı aynı sorunları geçenlerde bende yaşadım. hararetten dolayı. kapak taslamaya gitti ama sorun çözülmedi. bloklara baktırdım onlarda sağlam. motordaki yağ kanalları tıkanmış ve su ile birbirine karışmış. Hazır açmışken pıston kol yatak takımınıda değiştirdim...

6. suzuki team08

Yeni Aldığım Vitara

Ynt: Yeni Aldığım Vitara Hayırlı olsun arkadaşım. Mavişlerin her zaman farkı oluyo kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle. bendede 98 otomatik olanı var duruşu yetiyo.

7. suzuki team08

Vitara Otomatik Şanzıman Sorunu

Ynt: Vitara Otomatik Şanzıman Sorunu hayırlı akşamalar. benim bi sorunum var sizlere danışayım. 98 model suzuki vitaram var otomatik. vitesi R ye yada D ye alırken araca birden itme kuvveti geliyor ve vurma yapıyor. D ye aldığımda dank diye bir ses geliyor. burada anlayanlar yok. servise ve...
  8. suzuki team08

vitara 1.6 jlx

Ynt: vitara 1.6 jlx 98 mod. otomatik vitaram var ilgilenirmisiniz. ilan numaram sahibinden.comda 106012366
  9. suzuki team08

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) 01-Hakan Irıklı - Suzuki Vitara 2000 - İstanbul. 02 - Murat Sayar.......... .(Suzuki Vitara-1993) İstanbul 03 - İlhami Özdemir........(Suzuki XL7-2006) Bolu 04 - İlker Musa..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 05 - Okay...

10. suzuki team08

ARACIMA UYGUN ÜST BAGAJ VE ALT MUHAFAZA ÖLÇÜLERİ ARIYORUM HELP!

Arkadaşlar yeni aldığım aracıma roof rack yaptırmak istiyorum. ve alt muhafaza. ölçüleri yada fotoğrafları olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?

11. suzuki team08

1,6 JLX otomatik şanzımanla yokuş inmek.

Ynt: 1,6 JLX otomatik şanzımanla yokuş inmek. P PARK R GERİ VİTES N BOŞ D 1.2.3.4 SERİ 2 YOKUŞ İNİŞ VE ÇIKIŞLAR İÇİN ( ARAZİ VİTESİNDE TAVSİYE EDİLEN VİTES SEÇENEĞİ 4H) 1 4X2 VEYA 4X4 (4L) ARAZİ VİTESİNDE İKEN KULLANMAN GEREKEN MAX HIZLAR VAR VE VİTES SEÇENEKLERİ. 4H VE 4L DE...
  12. suzuki team08

Gezenbilir Artvin Grubu

Ynt: Gezenbilir Artvin Grubu BURAK BULUM 19-05-1986 ARTVİN- ARHAVİ'Lİ YÖNETİM ASİSTANI - MUHASEBECİ SUZUKİTEAM ARHAVİ

13. suzuki team08

Ardeşen Offroad Oyunları ( 14 - 15 Temmuz 2012)

yarışlarda orada olacağım güzel ve eğlenceli olacak. daha önce gezme imkanı buldum ama bakalım en son hali nasıl. 14-15 temmuzda görüşmek üzere
  14. suzuki team08

Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

Ynt: Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları tşk ederim arkadaşım

15. suzuki team08

Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

Ynt: Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları işte benim suzukim
  16. suzuki team08

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) arkadaşlar yeni suzukimi aldım 2004 grand vitara artvin arhavi :)
  17. suzuki team08

Arhavi Festivalinde Off-Road Yarışı (14-16 Ağustos 2009)

Ynt: Arhavi Festivalinde Off-Road Yarışı (14-16 Ağustos 2009) resimler ve videolar bende mevcut hemde baştan sona kadar ama eklemek için yardım bekliyorum

18. suzuki team08

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. haydii arkadaşlar bu kadar uzatmayalım :D
  19. suzuki team08

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. tamam gene 3 kişiyiz :D caner burak mehmet

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri