Arama sonuçlarınız

1. A

Gezenbilir Whatsapp Grubu ? [only Jeep :)]

Ali Türker Keskin 2004 G.C. 2.7 0505 373 0009 Antalya

2. A

Merhaba, whatsapp grubu için rahatsız ettim. Ali Türker Keskin, 2004 G.C. 2.7, 0505 373 0009

Merhaba, whatsapp grubu için rahatsız ettim. Ali Türker Keskin, 2004 G.C. 2.7, 0505 373 0009
  3. A

Acil Yardım Lütfen... 2.7 Crd Wj Oil Seperator...

Zaten yağ buhari vermesinde sıkıntı yok. Sadece miktarı benim kafamı karıştıran, benim expertiz yaptırdığım araçta inanilmaz bir yağ buhari geliyordu. O yüzden baya endişelendiriyor ve almaktan vazgeçtim. Ama acaba bu akışın normali nasıl onu merak ediyorum. Yoksa motor yaptırmak zorunda...

4. A

Tekrardan merhaba, Belirttiğim durum kafamda soru işareti bıraktığı için aracı almaktan vazgeçtim ancak yine bir wj arayısındayım. İlgili parçayı işaretledim. Hala bu kadar üfleme olmalı mı konusunda düşünmektedeyim. Aynı araca sahip arkadaşlar uygun bir zamanlarında kendi araçlarındaki...
  5. A

İyi aksamlar beyler, 2.7 crd wj de oil seperator diye bir parca var. Krank havalandırma gibi sanki. Bu parcanın hortum ucundan baya baya üfleme geliyor. Yağ çubuğumdam gram üfleme yok. Motor yağ doldurum kapağından da normal şekilde üflem geliyor. Bu olay normal mi? Yoksa silindir piston segman...

6. A

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

Bu konuda Antalya da önerebileceğiniz bir yer var mı? Proje 4x4 , yıldızım, ak oto diye bir araştırma yaptım ama daha iyi bir öneriniz olur mu?

7. A

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

Merhabalar, Kısmetse bu hafta içi bende aranıza 2003 2.7 wj ile katılmak istiyorum. Araç alış verişi olana kadar acaba yanlış yoldamıyım diye forumları takip etmek istedim. Ancak USLYS arkadaşın aracında meydana gelen arızalar ve çözüm için uğraşlarını gördükçe bu araç için herşeye değer iması...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri