Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkamdan ve sırtımdan yalan yere iftira yapan zengin p@çinin sahip olduğu her hakka sahibim.
Özgür kamplar düzenlemeye de hakkım var. Kamplı etkinliklere katılmaya da hakkım var, Kendime kampçı ve karavancılardan arkadaş ve dostlar edinmeye de hakkım var...
Sabit kampta kullandığım karavan şimdilik işimi görüyor. Ancak ilerde Kahramankazan da daha uzun süreliğine kalacak olursam çekme karavanı büyüteceğim. 5,25Lik bir arslan var gönlümde... Bu karavan plakasız, trafikten çekme belgeli olacak...
Arkadaşlar ben herkes gibi özgür hayatını özgürce yaşamaya hakkı olan birisiyim. Ben kampçı dostlarımın kampçıdostu olan Yücel Hoca'yım. Gayet de delikanlı yaşıyorum hayatımı. Bana böyle yalan konuşarak da hiçbir şey yapamadılar. İstediğim gibi özgür hayatımı yaşamaya devam ediyorum. Kimse de...
Arkiler, Bugün AYAŞ DEVLET HASTANESİ'ne gidip doktora görünüp kan verdim. Sürekli kullandığım OLANZAPİN (Rexapin) şekerimi yükseltiyor ve kilo da yapan bir ilaç. Birkaç gündür kaşınmaya da başladım. Karaciğerime baktırmam lazım diye düşündüm. Ve kendimi doktorun karşısında buldum arkiler. Ben...
Bir gün ben de birşeyler yazmayı deneyeceğim kendi kişisel menkıbemi anlatmak için arkiler, O zamana kadar demokratik ve herkese açık GEZENBİLİR sayfalarında karalamaya devam ediyorum.
Bu sayfalarda çok üstadlar karaladı zamanında. Burada yazan kimseler arasında benim de bir rengim var arkiler...
Bu işte çok yüksek imkanları olan insanlar da var. Onlara da çok bulaşmayın eğer ben gibi fakir biriyseniz. Kendi hayatınızı yaşayın arkiler. Çünkü bazı insanlarda kibir katsayısı çok yüksek de olabilir. Bu insanlar siz ne yaparsanız yapın yaptıklarınızı beğenmeyecek. O yüzden yaptıklarımı...
Benim kendimi mutlu hissetmek için kamptan başka bir yere veya başka bir kampa gitmeye ve sürekli bunları tekrarlamaya ihtiyacım yok. GÜNEY karavanımdaki alelade basit tek gözlü ocağımda kendime patetesli yumurta pişirince çok mutlu oluyorum mesela. Benim mutluluklarım böyle küçük mutluluklar...
Öykümün neresinden başlasam, Nasıl anlatsam bilemiyorum. Ama benim anlatacağım bir kişisel menkıbem ve yeni gençlere vereceğim mesajlarım olacak...
Burada sürekli açık açık yazarak bu mesajları önemli ölçüde veriyorum zaten...
Önemli olan imkansızlıklar içinde yaşatılan sevgilerdir hayatta...