Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün yeni evimin anahtarını teslim aldım. Artık Ayaş'ta bir evim var. İnşallah yakın zamanda taşınma işleri de hallolur. Bu kadarı halloldu ya, o işler de olacak ve bitecektir inşallah...
Göçer çadırlarda kalan tarım işçileri aslında hepsi göçer yaşıyor. Göçerlik halen var. Ben de İlyakut köyünden Kahramankazan'a geçerken büyükçe bir grup vardı, Kamplarını gördüm. Genelde hepsinin Ford Transit minübüsleri var.
Bir süre içinde Ayaş'ta yerleşik hayata geçmek istiyorum. O zamana kadar karavanda idare edeceğim. Kahramankazan da Ayaş'a öyle çok yakın sayılmaz. Bu yüzden biran önce taşınma işlerimi halletmeliyim.
Merhaba,
Ayaş'ta yeni okulumdayım. Tayin işlemleri çok şükür sorunsuz halloldu. Bugün de dersim varmış. 8 lere iki saat. Yeni okulumda ilk dersime bugün gireceğim.
Yarından itibaren tam zamanlı karavan yaşamına geçmeye karar verdim. Kahramankazan'daki karavanımda yaşayacağım. Yanımda biraz da eşya götürüyorum. Gölbaşı'ndaki ev şimdilik duracak yine...