Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün birazcık Pirikamp'ın güvertesinde takıldım. Kendime bir kola ısmarladım. Biraz da uzandım. Karavanımın altına ve arkasına ağaç kütüğü koymuşlar onu uyardım kaldırsınlar diye. Millete kendi garsambası yetmiyor bir de senin yerine koyuyor kütük falan. Anlaşılır gibi değil insanlar...
Merhaba kampçı dostlarım...
Evceezime geldim çok şükür.
Heyecanla yeni bilgisayarımı bekliyorum.
Bu benim kendime bir doğumgünü hediyem aynı zamanda...
Arada insan kendini böyle ödüllendirmeli...
Nüfustaki işi hallettim. Karavana geçtim. Vebastoyu harladım. Soğuk kalmış karavanım. Biraz burada keyif çatacağım bugün. Öğleden sonra dönerim tahminimce...
Benim Güçlü'm bana kamp aracı olarak yeterli geliyor. Şimdilik ağır borçlara girip bir motokaravan edinmeye çalışmak çok da anlamlı değil. Sonuçta yakıt maliyeti yönünden yine istendiği kadar gezilemeyecek. Ama emekliliğe çıkarken ev mi? Karavan mı? sorusunu bir kez daha soracağım kendime...
İnsan gezmeyi çok isterse bunu çekme karavanla da yapabilir. Bu benim içimden gelen şey değil. Ben güvenli bir ortamda karavanımda vakit geçirmeyi seviyorum. Oradan oraya gezip durmak pek bana göre değil.
İlk yıllarımda ben de karavanımla çok gezerdim ama artık gezmiyorum. Onu sadece kamp amaçlı...
Sadece çadırıyla kamp yapan pekçok insan bununla mutlu olabilir. Ben kendime karavan da istedim yaptım da sonra bunu birileri ele geçirdi, Satın da aldım sonra.
Ben karavancılıkta para meselesinin çok önemli bir mesele olduğunu düşünüyorum. Çünkü hayalimdeki karavancılığı tam olarak yapamamamın...
Ben pekala çadırıyla da mutlu olabilen birisi olarak hep maddiyatı öne çıkaranlar karşısında yalnız kaldım. Ama aslında yalnız değilim. En kalabalık grup benim grubumdakiler. Yani pekala çadırı ile de mutlu olabilenler. Onlar en kalabalık kampçı grubunu oluşturuyorlar.
Aynı zamanda Dünya'da en...
Bütün bunun nedeni birilerinin ''Yüz bin liralık karavancıyla yüz liralık çadırcı birarada olamaz düşüncesini çoğaltmaya yeltenmesi. Oysa pekala oluyor da, hep oldu da, gelecekte olacak ta...
Çadır kampçılığını dışlamak, Karavancılıktan ayrı görmek pek olası bir görüş değil. Pek çok hikaye...
Hayat devam ettikçe birileri ekonomik varlığıyla öne çıkmak isteyecek.
Karavancılık da buna çok uygun bir hobi.
Gariban Yücel Öğretmen de,
Kendi ulaştığı zevkleriyle hayata devam edecek.
Bir şekilde PARA gerçeğini atlattığı,
Ucube karavanlarıyla bir yerlerde kamp yapmaya,
Ama her ne olursa olsun...
Onurlu bir yaşamı kendi isteğiyle seçen birisiyim ben...
Varsın benim de yüz binlik karavanım olmayıversin...
Gerçi benim karavanlarım da yüz binlik karavan çoktan oldular,
Memlekette enflasyon denilen bir şey var...
Olsun benim yüz binlik karavanım hiç olmamışmış gibi düşünün siz yine de...