Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Merhaba Arkadaşlar
Hakan bey aracınız hayırlı olsun.Diri bir araç.Bizim evde üçüncü Suzuki ve sizin de memnun kalacağını umuyorum.Bol çamurlu günler.
Arkadaşlar 3.Suzuki ile tekrar aranıza katıldım.Bu sefer uzun kasa 98 model Samurai aldım ve çok memnun kaldım.Özellikle binen kişi sayısı ve bagaj konusundaki cömertliği ile kasanın daha oturaklı olması çok güzel.Tabi ki evde yine 2.araç konumunda bulunuyor.
Gelelim asıl konuya.Aracın...
Ynt: Samurai, 96 Mod. Bu Özellikler Bu Fiyata Alınır Mı?
Bir de zaten ikinci araç olarak düşündüğüm için zaten bütçeyi fazlası ile geçiyor.Öyle alıcı falan olmadım araca...
Sayın bor yanlış anlaşıldım herhalde inceledim derken sadece bulunduğu site üzerinden güncel olarak özellik ve donanımına baktım.Ben günlük olarak tüm sitelerden Samuraileri inceliyorum çünkü bu aralar ikinci araç olarak bu...
Ynt: Yer Fıstığımla Çamura Karşı
Bol çamurlu günler...Güzel olmuş.....Bu aracın yapımını da takip etmiştim..Güzel bakımlı bir araç olduğunu düşünüyorum....
Ynt: Aldık Sonunda
Sayın avdoğa aracınız hayırlı olsun..Ben de daha önce 95 modelini kullanmıştım sattığıma çok pişman oldum.Şimdi yine arıyorum..Arazi performansı çok güzel bir araç..Güle güle kullanın..
Aracı daha önce incelemiştim.Gerçekten donanım çok güzel.Boş olanlara bile bir sürü paranın istendiği ortamda bu aracı biraz daha pazarlık yapılıp almanın mantıklı olduğunu düşünüyorum....
Ynt: 2000 Model 5 Kapılı Suzuki Vitara Arıyorum
Sayın yenerh aracınızla ilgili biraz daha bilgi ve fotoğraf gönderebilir misiniz?Ben de bu aralar böyle bir araç arıyorum..
Ynt: Satılık veya Takaslı 1995 Model Samurai
Tarık hocam iyi akşamlar sizinle görüştükten sonra Anamur'a gittik geldik ve aracın yeni fotolarını sizin için yüklüyorum...Siz ne yaptınız aracınızı satabildiniz mi?
Sayın nrş araç henüz satılmadı.En son tarik01 arkadaşla telefondan görüştük.Araya 15 tatil girdi.Anamura gitmiştik henüz yeni döndük.Bugün yeni giriş yaptım.Bu akşam aracın içinin fotolarını da ekleyeceğim.Siz nereden yazıyorsunuz acaba....
Sayın amanoslu ilginize teşekkür ederim.Zaten şu an başka herhangi bir sitede yayınlamış değilim.Eşim şu aralar bu aracı kullanma taraftarı oldu.İnşallah size nasip olur.Gerçekten kullanıcıya gidecek bir araç.Eşim alışabilirse zaten satmaktan...