Arama sonuçlarınız

1. kedicik

Bisiklet Taşıyıcı

Çok başarılı elinize sağlık güle güle kullanın....

2. kedicik

Merhaba Arkadaşlar

Ynt: Merhaba Arkadaşlar Hakan bey aracınız hayırlı olsun.Diri bir araç.Bizim evde üçüncü Suzuki ve sizin de memnun kalacağını umuyorum.Bol çamurlu günler.
  3. kedicik

Satılık Telsizler

Ynt: Satılık Telsizler Fotoğraf eklerseniz daha çok fikir sahibi olabileceğimizi ve karar verebileceğimizi düşünüyorum.Teşekkürler.

4. kedicik

Suzuki Samurai Jant Aranıyor..

Ynt: Suzuki Samurai Jant Aranıyor.. Arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum.Aradığım malzemeleri ve fazlasını Manavgatjeep Kemal beyden sağlamış bulunmaktayım. Konu kapatılabilir.
  5. kedicik

Suzuki Samurai Jant Aranıyor..

Arkadaşlar 3.Suzuki ile tekrar aranıza katıldım.Bu sefer uzun kasa 98 model Samurai aldım ve çok memnun kaldım.Özellikle binen kişi sayısı ve bagaj konusundaki cömertliği ile kasanın daha oturaklı olması çok güzel.Tabi ki evde yine 2.araç konumunda bulunuyor. Gelelim asıl konuya.Aracın...

6. kedicik

Samurai, 96 Mod. Bu Özellikler Bu Fiyata Alınır Mı?

Ynt: Samurai, 96 Mod. Bu Özellikler Bu Fiyata Alınır Mı? Bir de zaten ikinci araç olarak düşündüğüm için zaten bütçeyi fazlası ile geçiyor.Öyle alıcı falan olmadım araca...

7. kedicik

Ynt: Samurai, 96 Mod. Bu Özellikler Bu Fiyata Alınır Mı? Sayın bor yanlış anlaşıldım herhalde inceledim derken sadece bulunduğu site üzerinden güncel olarak özellik ve donanımına baktım.Ben günlük olarak tüm sitelerden Samuraileri inceliyorum çünkü bu aralar ikinci araç olarak bu...
  8. kedicik

Yer Fıstığımla Çamura Karşı

Ynt: Yer Fıstığımla Çamura Karşı Bol çamurlu günler...Güzel olmuş.....Bu aracın yapımını da takip etmiştim..Güzel bakımlı bir araç olduğunu düşünüyorum....
  9. kedicik

aldık sonunda

Ynt: Aldık Sonunda Sayın avdoğa aracınız hayırlı olsun..Ben de daha önce 95 modelini kullanmıştım sattığıma çok pişman oldum.Şimdi yine arıyorum..Arazi performansı çok güzel bir araç..Güle güle kullanın..

10. kedicik

Ynt: Samurai, 96 Mod. Bu Özellikler Bu Fiyata Alınır Mı? Aracı daha önce incelemiştim.Gerçekten donanım çok güzel.Boş olanlara bile bir sürü paranın istendiği ortamda bu aracı biraz daha pazarlık yapılıp almanın mantıklı olduğunu düşünüyorum....

11. kedicik

2000 Model 5 Kapılı Suzuki Vitara Arıyorum

Ynt: 2000 Model 5 Kapılı Suzuki Vitara Arıyorum Sayın yenerh aracınızla ilgili biraz daha bilgi ve fotoğraf gönderebilir misiniz?Ben de bu aralar böyle bir araç arıyorum..
  12. kedicik

Satılık veya Takaslı 1995 Model Samurai

Ynt: Satılık veya Takaslı 1995 Model Samurai Tarık hocam iyi akşamlar sizinle görüştükten sonra Anamur'a gittik geldik ve aracın yeni fotolarını sizin için yüklüyorum...Siz ne yaptınız aracınızı satabildiniz mi?

13. kedicik

Ynt: Satılık veya Takaslı 1995 Model Samurai Devam....
  14. kedicik

Ynt: Satılık veya Takaslı 1995 Model Samurai Biraz daha fotoğraf....
  15. kedicik

Ynt: Satılık veya Takaslı 1995 Model Samurai Teşekkür ederim sayın nrş....

16. kedicik

Ynt: Satılık veya Takaslı 1995 Model Samurai Sayın nrş araç henüz satılmadı.En son tarik01 arkadaşla telefondan görüştük.Araya 15 tatil girdi.Anamura gitmiştik henüz yeni döndük.Bugün yeni giriş yaptım.Bu akşam aracın içinin fotolarını da ekleyeceğim.Siz nereden yazıyorsunuz acaba....
  17. kedicik

Ynt: Satılık veya Takaslı 1995 Model Samurai Sayın amanoslu ilginize teşekkür ederim.Zaten şu an başka herhangi bir sitede yayınlamış değilim.Eşim şu aralar bu aracı kullanma taraftarı oldu.İnşallah size nasip olur.Gerçekten kullanıcıya gidecek bir araç.Eşim alışabilirse zaten satmaktan...
  18. kedicik

Alınık Arazi Aracı - 10.000 TL'ye kadar

Ynt: Alınık Arazi Aracı - 10.000 TL'ye kadar Sayın PrometheusTR ,kedicik nickli ilanda bulunan Samurai'ye baktınız mı acaba?

19. kedicik

Ynt: Satılık veya Takaslı 1995 Model Samurai
  20. kedicik

Ynt: Satılık veya Takaslı 1995 Model Samurai ........

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR