Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam tekrar altını çizeyim küstahlık etmek istemem. Bir yanlışımız varsa doğrusunu öğreneyim istiyorum :) Google maps aracılığıyla bir screenshot aldım ve paint ile bazı işaretlemeler yaptım. Kendi gezilerimde gördüğüm manzaralardan yola çıkarak işaretliyorum. Benim için inecleyebilirseniz...
Maalesef bazı şeyleri değiştiremiyorsunuz. Gerçekten çok üzücü. Ama zamanla herşey düzeliyor, yeter ki yanan bölgelere otel vs tesis açılmasın. Gerçi onlar yangın değil, kundaklama :mad:
Olympos'ta orman yangını
Adrasan'da 150 hektar kül oldu, geriye bu görüntüler kaldı
Merhaba. Adım Erhan. 35 yaşındayım, Antalya Konyaaltı'ndayım. Aslında 2 senedir buradayım ama çıkmadığım doruk, gezmediğim mecra kalmadı :smiley: Hayatımın altın çağını yaşıyorum sanki, çünkü dünyanın en güzel yerindeyim. İstanbul'un stresinden sonra Antalya ömrüme en az 10 sene kattı. Keşke...
Hocam Küstahlık etmek istemem ama çıktığınız yer Sivridağ değil. Sivridağ 2. videonun 47. saniyesinde arkadaş çubuk ile selfie çekerken arkasında görünen dağ. Siz Hisarçandır Dastaratacağı Dağı'na çıkmışsınız. Sivridağ Çağlarca tarafında ve bu iki dağ karşı karşıyalar. Böyle bir mesaj yazmak...