Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostum merhaba,
üzerinden neredeyse 1 sene geçmiş ama eğer hala cevap bulamadıysan diye yetiştim.
sağdaki vites yavru -arazi şanzımanı olarak adlandırılıyor. Aracını 4x4 moduna almak için öncelikle ön tekerlerde bulunan manuel hubları lock pozisyonuna getirmen gerekiyor. Bu araçların...
Aslında üretecek alt yapı ve teknoloji vardı. Tuzla Otokar Tesisleri'nde TSK 'nın kullanması için neredeyse 20 yıl boyunca Land Rover Defender 110 üretildi. 90 model üstü L.R. Defender pickupların büyük bölümü Tuzla Otokar çıkışlıdır. Keşke daha geniş bir ürün yelpazesi ile sivil tüketici...
sıfır Niva alacak kadar paranız var ise neden bir Niva alıyorsunuz ki ?
Yerinizde olsa Mitsibishi Pajero, Toyota Land Cruiser, ya da Nissan Patrol türü bir araç bakarım o rakamlara.
Üstadım merhaba, forum gönderilerinizi dikkatle takip ediyorum. Özelilikle araçlarınız için Japonya'dan parça ithal ediyor olmanız fazlasıyla ilgimi çekti çünkü ben de bir Japon firmasında çalışıyorum. Kısa bir süre önce 88 model 5 kapılı Pajero 2.6 aldım. sizinle tanışmayı çok isterim...