Arama sonuçlarınız

1. Fikret01

ZJ Lerde Taban su alması.

Ynt: ZJ Lerde Taban su alması. kllima hortumuyla alakalı olabilir ıslaklık bizimde basmıza geldi ama o zmn babam yaptırdıgı için tam bir fikrim yok

2. Fikret01

Bor Katkısı

Ynt: Bor Katkısı Bu bor katkısından birkaç sene önce bende eklemiştim ama ne kadar faydasını gördüm tartişılır birde eğer bundan eklicekseniz kullanılmış yağ yerine sıfır yağın üzerine eklemek daha mantıklı
  3. Fikret01

Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ Bende bizim araçlarımızın resimlerini koyim dedim umarım beğenirsiniz 8) 1996 Grand Cherokee Limited ilk sahibiyiz (emektarımız) ve hala kullanıyoruz Gerçi şu an üzerindeki aksesuarları sökülü ama en sevdiğim...

4. Fikret01

Radyo Frekans Ayarı ?..

Ynt: Radyo Frekans Ayarı ?.. band dugmesine basıp 2. kaydedilecek yeri acın sonra yine aynı sekilde kaydedin
  5. Fikret01

LİNK / Faydalı Olabilecek Her Türlü Linki Paylaşabiliriz..

Ynt: LİNK / Faydalı Olabilecek Her Türlü Linki Paylaşabiliriz.. WK ve WJ kasalar için faydalı olduğunu düşündüğüm iki link benim çok işime yaradı sizinde yarar mutlaka. ZJ içinde vardı ama kapanmış :( http://www.wkjeeps.com http://www.wjjeeps.com/

6. Fikret01

WK Laredo'nun Kısa Far Ampullerinin Tipi Nedir?

Ynt: WK Laredo'nun Kısa Far Ampullerinin Tipi Nedir? Kısalar 9006 , uzunlar 9005 ampul

7. Fikret01

ZJ ve WK Grand Cherokee ye Lastik !!!

Ynt: ZJ ve WK Grand Cherokee ye Lastik !!! Kimse yardımcı olmayacak anlaşılan!!!
  8. Fikret01

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? 01- 1995 5.2 V8 - ZJ - Ergun Erakman (Beatrix) - İstanbul 02- 1994 4.0 I6 - ZJ - Barış (ssbman) - Ankara 03- 1998 5.2 V8 - ZJ - Özgür Karaçaylı (Wolverine-Grand Cherokee) - İstanbul 04- 1996 5.2 V8 - ZJ - Barış Perktaş (Overland06) - Ankara 05-...
  9. Fikret01

ZJ ve WK Grand Cherokee ye Lastik !!!

Mrb 1996 Grand Cherokee aracımın standart 16 jant üzerine takabileceğim en büyük ebat ne takabilirim veya ne taktınız. Araç standart yükseklikte olduğunu göz önünde bulundurursanız sevinirim. İkinci olarak 2008 grand cherokee overland aracımızın 245 / 60 /18 lastik ebatlarına göre at tipi...

10. Fikret01

1996 Grand Cherokee 5.2 için Yan Basamak!!!

Ynt: 1996 Grand Cherokee 5.2 için Yan Basamak!!! sizin kasanın yan basamağı aksesuarcılarda satılana benzio zatende bizim kasalarınki yok piyasada biri satarsa ondan alcam artık

11. Fikret01

Grand Cherokee Arıyorum

Ynt: Grand Cherokee Arıyorum Benim bir arkadaşım satıyor bir bakın isterseniz http://www.sahibinden.com/1996_model_servis_bakimli_orjinal-80WQQaXQQ11738313WQQpXQQdisplayitem
  12. Fikret01

ZJ 5.2- 5.9 Açık Hava Filitre Uygulaması

Ynt: ZJ 5.2- 5.9 Açık Hava Filitre Uygulaması yakıt sarfiyatını şöyle artırır motordan çıkan tok sesi duymak için dwmlı gaza basarsanız aratar basmazsanız artmaz

13. Fikret01

Ynt: ZJ 5.2- 5.9 Açık Hava Filitre Uygulaması zaten kışın bu filtre daha randımanlı oluyor ama yazın havaların ısınmasıyla normal olarak azda olsa performans kayıpları yaşanabilir. filtrenin etrafının kapalı olması hem motordan gelen ısıyı azaltmak hemde havanın filtre etrafında döndürmesini...
  14. Fikret01

Ynt: ZJ 5.2- 5.9 Açık Hava Filitre Uygulaması Ben aracımda en az 5 senedir K&N filtre kitini kullanıyorum ve çok memnunum hiç bir zararınıda görmedim ama aracı ağır arazide kullanacaksanız tavsiye etmem
  15. Fikret01

1996 Grand Cherokee 5.2 için Yan Basamak!!!

Aracım için boyalı tip orjinal yan basamak istiyorum ama bulamiyorum. Sıfırı artık üretilmiyor bildiğim kadarıyla o yüzden temiz çıkma bulabilabileceğim yer var mı veya tanıdıklarınızdan satan biri

16. Fikret01

1996 Grand Cherokee 5.2 için Amortisör Yardımı!!!

Merhaba adım Fikret 1996 Grand Cherokee sahibiyim aracım 183.000 de arcımın amortisörlerini değiştirmek istiyorum. Daha çok asfaltta kullanıyorum daha stabil hale getirmek için ne marka ve model amortisör önerirsiniz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,973
Kayıtlı Üye Sayımız
166,726
Kaydolan Son Üyemiz
Midre

Çevrimiçi üyeler

Geri