Arama sonuçlarınız

1. tr_neby

Gezenbilir Trabzon Grubu

Ynt: Gezenbilir Trabzon Grubu Ad - Soyad: Mehmet Nebi Yılmaz Doğum Tarihi ve Yeri: 1985 - Trabzon Memleket: Trabzon Semt: İlgi Alanı: Not: AÖF kamu yönetimi okuyorum, aynı zamanda da ev tekstiliyle uğraşıyorum.

2. tr_neby

Kan Gruplarımızı Yazalım

Ynt: Kan Gruplarımızı Yazalım kan gurubum Brh+ kızılayın gönüllü kan bağışısıyım her 90 günde bir ünite kan veriyorum kesinlikle atlamam bu işimi trabzonluyum trazondayım 537 252 55 22 numaram tr_neby@windowslive.com msn adresim yardım edebileceğim herangi bir konu olursa sevinirim...
  3. tr_neby

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu slm ben de nebi trabzonluyum doğayla aram iiiidir her yaz mutlaka kamp kurarım deniz & kamp & deniz kenarında kamp & fotoğraf & yüksek arabalar & mangal & kamp ateşi & yemek le ilgileniyorum :D site gerçekten güzel emeği geçenlere ve burda arkadaş...

4. tr_neby

Mercedes 207 Araç Hakkında Lütfen Yol Gösterin

slm ben trabzon dan nebi karavanları çocukluğumda ailecek gittiğimiz akdeniz gezilerinde görürdümordan bi sıcaklık vermişlerdi bana zaten. kampinglerde kalırdık biz karavancılar da gelirdi oraya. komşuların karavanlarında oynardım çoğu kez değişik geldiği için bana. o zaman tabi çocukluk da...
  5. tr_neby

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ya eeg52 arkadaşım link verdin girdim ama benim aradığım gibi mercedes 207 i anlatan bişe bulamadım yaaaa mercedes 207 yi ve bu aracı dar bütçeyle çok fazla para harcamadan (zaten o kadar yoq :D ) nasıl yarı karavana çeviririz mesela arka bagaj...

6. tr_neby

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba ben trabzon dan NEBİ normal şartlarda deniz kenarında kamp kurarak arkadaşlarımal yaz aylarını geçiriyoduk fakat bu yaz iyi bir değişiklik yapmak istedik ve bir minibüs alarak gezerken kullabileceğimiz çok fazla lüks olmayan ve düşük...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri