Arama sonuçlarınız

1. tarantula

Gürül Gürül Akan Kanyonlar Diyarı; Cide

Ynt: Gürül Gürül Akan Kanyonlar Diyarı; Cide Merhaba Arkadaşlar, cuma cumartesi günü yapılan barajı protesto eylemleri iyi geçti. Civar illerdende sağolsun epey bir doğasever katılımcı olarak ferdi ve dernekler bazında katıldı. Bu nedenle devlettende mecburen ilgililer dinlemek zorunda...

2. tarantula

Ynt: Gürül Gürül Akan Kanyonlar Diyarı; Cide 1 saat içinde yola çıkacağım . Yarın sabah toplantı ve eylem yapılacak döndüğümde tüm konuyu detaylı anlatırım.
  3. tarantula

Ynt: Gürül Gürül Akan Kanyonlar Diyarı; Cide Merhaba Arkadaşlar, kanyona baraj yapılma olayı artık ciddileşti. Geçen hafta derneğimizde ihaleyi alan firma ile toplantı yapıldı ve baraj yapılacak. Maalesef bu oradaki doğamız için çok kötü olacak. Bu gün derneğin kiraladığı otobüslerle toplu...

4. tarantula

Ynt: Gürül Gürül Akan Kanyonlar Diyarı; Cide Yaptırdığım toprak analizleri tarım için. 15 dönüme ihracaatlık kiraz yetiştiriciliği yapmayı düşünüyorum. Kiraz soğuklanma ihtiyacı yüksek olan bir meyve olduğu için baraj dolayısıyla oluşacak hava değişimi bütün projeyi mahvedecek. Bölgenin yüksek...
  5. tarantula

Ynt: Gürül Gürül Akan Kanyonlar Diyarı; Cide İçimi bayağı rahatlattınız. siz işin içinde olduğunuza göre daha iyi bilirsiniz. Birkaç sene sonra geleceği köyümde gördüğüm için oraları için kafamda bir sürü proje var.Çünkü daha önceki yazışmalarımdan görebileceğiniz gibi yeni ev yaptırıyorum...

6. tarantula

Ynt: Gürül Gürül Akan Kanyonlar Diyarı; Cide Semih Bey ,Verdiğiniz haber beni sevindirdi fakat içimdeki kuşkuların artmasına sebep olan şey bizim köyün alt tarafında değirmen ağzı denen bir yer var ,bu bölgede aletlerle gelip ölçüm yaptılar. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz mantığına göre...

7. tarantula

Ynt: Gürül Gürül Akan Kanyonlar Diyarı; Cide Evet fırtına deresi gibi olacak diye bende korkuyorum, Şu anda zaten bir Baraj yapılma lafı dolaşıyor umarım vazgeçerler. Bizim oraların el değmeden kalıp güzelliklerinin kaybolmamasını diliyorum.İnanın birkaç gün boşluk bulduğumda bile İstanbuldan...
  8. tarantula

Tüv Muaynesine Girecek Suzukicilerin Dikkatine

Ynt: Tüv Muaynesine Girecek Suzukicilerin Dikkatine Merhaba Hakan Bey, benim araç ile sizinki aşağı yukarı aynı gözüküyor, başka ince detay farkları varsa bilemem. Şimdi çelik tampo, vinç, üst lambalar, çeki demiri arka demir koruma, body kid vs. hepsi söökülecekmi ? Bunları kayıt...
  9. tarantula

Ynt: Gürül Gürül Akan Kanyonlar Diyarı; Cide Ayça Hanım bu güzel anlatımlarınız ve birde güzel fotolarla süslemeleriniz için çok teşekkürler. Ben anlatsam bu kadar güzel anlatamazdım. Ellerinize sağlık.Çok yakınıma kadar gelmişsiniz fotolardan anlayabildiğim kadarı ile. Selamlar Hakan

10. tarantula

Ynt: Gürül Gürül Akan Kanyonlar Diyarı; Cide Merhaba ben Hakan .Bende Cideliyim. Valla kanyonunun çıkışı olan Hamitli köyü gömeren mahallesinden. Her sene 15 Temmuz 1 Ağustos arası oradayım. İnşaat halindeki ev biterse daha uzun kalacağım. dağcılık, doğa yürüyüşü, şelaleler anlat anlat bitmez...

11. tarantula

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşbulduk, suzukiciler bayağı kalabalık bir aileymiş, bu kadar kişi istanbulda köprüyü bir gün beraber geçsek olay olur. Selamlar
  12. tarantula

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Teşekkürler, Yakında tamışmak ümüdiyle, Selamlar Hakan (Tarantula)

13. tarantula

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu İstanbulda oturuyıorum 44 yaşındayım.Jeep ve Motorsiklet bu iki kavram vazgeçilmezim. İstanbulda yaşayıp Düzcede bir Tekstil Firmasında çalışıyorum. Yolu sevmeyen birinin çekebileceği bir şey değil. Hergün gidip gelmek.Yazları Çanakkale kışları Küre...
  14. tarantula

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. Merhaba Arkadaşlar siteye bir arkadaşımın tavsiyesi ile üye oldum. Hepinize 2009 yılının hayırlı olmasını dilerim.
  15. tarantula

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. 01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul 02- Murat Sayar (Vitara 1993) İstanbul 03- İlhami Özdemir (G.Vitara 1999) Bolu 04- İlker Musa (Vitara 2000) İstanbul 05- Okay Esen (Vitara 1996)...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,937
Kaydolan Son Üyemiz
İsmet Avcıoğlu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri