Arama sonuçlarınız

1. bags78

Samurai Toplatıyorum Önerileriniz Çok Önemli

Ynt: Samurai Toplatıyorum Önerileriniz Çok Önemli akdeniz sanayi sitesi şampiyon suzuki ünal beylede görüşmenizi tavsiye ederim

2. bags78

Suzuki Vitara JLX için kovan

Ynt: Suzuki Vitara JLX için kovan telefon numaram iş:0370 7253222 sabah 9 _11 saatleri arası ararsanız uygun olur yada işyerime numaranızı bırakırsanız ben sizi ararım
  3. bags78

Suzuki Vitara JLX için kovan

Ynt: Suzuki Vitara JLX için kovan elimde 1 adet var temiz bi kovan sattığım vitaraya yedek parça olarak almıştım isterseniz satabilirim

4. bags78

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey iilginiz için teşekkür ederim bugün 241/79 R15 federal taktım inşallah memnun kalırım
  5. bags78

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey iyi günler terranoma yeni lastik almak üzereyim şuan üzerindekiler 235-75 15 arazide çamurluk ve davlumbazlara sürtme yapmayan bir ebatla hafif büyük bir lastik takmak istiyorum sizce hangi ebatı almam gerekir konuştuğum lastikçi enden mi yüksekliktenmi...

6. bags78

yarış için vitara

Ynt: yarış için vitara http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-off-road-japon-testeresi/detay sanırım bahsettiğiniz araç bu .bence yarışmak için en idael araçlardan birtanesi en azından parça sorunu olmayan bi araç .vitaranın yarışta yol hakimiyetininde ne kadar...

7. bags78

Karadeniz Offroad Birliği 3. Kampı(Karabük 25-26-27 Haziran 2010)

Ynt: Karadeniz Offroad Birliği 3. Kampı(Karabük 25-26-27 Haziran 2010) kampımız için tüm hazırlıklar tamamlandı ve cuma günü öğleden sonra katılımcılar kamp alanına çadırlarını kurmaya başladılar.pazar günü ise tam bir offroad ziyafeti ile kampı bitirerek amatör offroadcular ile lisanslı...
  8. bags78

Subaru Forester Hakkında

Ynt: Subaru Forester Hakkında sayın yiğittorun tam anlamıyla sorularıma cevap oldunuz ilginize teşekkür ederim.
  9. bags78

Yarışcı Niva :D

Ynt: Yarışcı Niva :D evet ilkin beyin aracı ama biz aracımızı seviyoruz .14 martta ankarada görüşmek üzere.bu arada 20 21 marttada samsun vezirköprüde karadeniz birliğinin ilk kampı ve offroad oyunlarının yapılacağını duydum fazla ayrıntı bilmiyorum ama samsun kulubünden bilgi alınabilir...

10. bags78

Ynt: Yarışcı Niva :D iyi akşamlar evet ankara yarışı .ama bu recep arkadaşımızın şansındanmıdır bilemiyorum 3 yarış yaptı daha finişi görmek nasip olmadı.bazı şeyler insana uğurlu gelmezya oda buna inanıyor.o sebepten aracı satıyor.pajero yapacak ladayı satıp.eğer yarış aracı alacak olan varsa...

11. bags78

Ynt: Yarışcı Niva :D bende bizim kulup üyelerimizden recep uludağın aracının resimlerini paylaşmak istedim
  12. bags78

2002 Model Suzuki Samurai'm İçin Fikir ve Yardımlarınızı Bekliyorum

Ynt: 2002 Model Suzuki Samurai'm İçin Fikir ve Yardımlarınızı Bekliyorum iyi akşamlar samuraiye vitaranınhidrolik direksiyon sistemini takmanızı şiddetle tavsiye ederim 800 tl civarına mal oluyor ama arazide ki kolaylığı parayla değişilmez. alt yüksekliğini bence bozmayın ben standart haliyle...

13. bags78

Subaru Forester Hakkında

Ynt: Subaru Forester Hakkında ilginiz için ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim
  14. bags78

kia sportage hakkında bilgi verirmisiniz?

Ynt: kia sportage hakkında bilgi verirmisiniz? verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.sizin aracınızda güzel görünüyor güle güle kullanın
  15. bags78

Subaru Forester Hakkında

iyi günler.98 2000model arası subaru almayı düşünüyorum fakat araç hakkında fazla bilgim yok.aradığım özellikler fiyatı düşük olsun,motor gücü yeterli olsun,vergisi avantajlı olsun,ve kullandıkça başıma dert olmasın. kullanım amacım offroad yarışlarına giderken yarış aracımı römorka bindirip...

16. bags78

kia sportage hakkında bilgi verirmisiniz?

iyi günler.96 97 sportage almayı düşünüyorum fakat araç hakkında fazla bilgim yok.aradığım özellikler fiyatı düşük olsun,motor gücü yeterli olsun,vergisi avantajlı olsun,ve kullandıkça başıma dert olmasın. kullanım amacım offroad yarışlarına giderken yarış aracımı römorka bindirip şehirler...
  17. bags78

Gezenbilir Ankara Grubu Mühye ANDOFF Mahalli Off-road Yarışları (27 Aralık 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Mühye ANDOFF Mahalli Off-road Yarışları (27 Aralık 2009) bir önceki iletimde andoff sitesinde safranbolu offroad yarışı adlı videoyu izlerseniz seyircii katılımının ne kadar fazla olduğunu fark edersiniz .Sanırımbizim buradaki avantajımız küçük şehirlerde insanlara...
  18. bags78

Gezenbilir Ankara Grubu Mühye ANDOFF Mahalli Off-road Yarışları (27 Aralık 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Mühye ANDOFF Mahalli Off-road Yarışları (27 Aralık 2009) mühye yarışıyla ilgili değil ama offroada seyirci katılımı ile ilgili bir video paylaşmak istedim http://www.andoff.net/videodetayicerik.aspx?id6=29

19. bags78

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Mühye ANDOFF Mahalli Off-road Yarışları (27 Aralık 2009) sn outlaw resimler için teşekkür ederim kopyalayıp arşivime ekledim saygılar
  20. bags78

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Mühye ANDOFF Mahalli Off-road Yarışları (27 Aralık 2009) sn.outlaw paylaştığınız resimler çok güzel emeğinize teşekkürler .bende dünkü yarışta 14 kapı numarası ile (beyaz samurai) start aldım gerçekten mükemmel bir yarıştı.Fakat seyirci sayısının azlığı dikkat...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.