Arama sonuçlarınız

1. I

Acele Merkezimize CB aranıyor

Merhaba İstanbul Telsiz Merkezine 10 Band veya 6 Band Sabit CB Temiz , Sabit istasyonda kullanılmış Cihaz aranmaktadır Karşılığında UHF MOTOROLA M110 ( Amatör Kanallar yüklü ) Mobil Cihaz ve UHF Mobil 406 - 523 Mhz , OPAK anten verilebiir Eğer yarı yarıya Takas istenirse Şartlar Telefon ile...

2. I

CB Telsizlerin Ayar Ve Bakımları

Ynt: CB Telsizlerin Ayar Ve Bakımları Merhaba Yazılarımdan alınanlar olduğu için bu satırları yazıyorum Bazı kelimeler size itici gelir ama ... bu kelimeler gerçekleri anlatmak için PARANTEZ görevi görür biz anlatımlarımızda örneklerimizde bunu kullanırız böylece hatalar akılda kalır.. ama...
  3. I

Uzun Mesafe Telsiz ile Haberleşme

Ynt: Uzun Mesafe Telsiz ile Haberleşme Uzun Mesafe nedir Şehir içinde Uzun mesafe ile Şehir dışında uzun mesafe değişir Şehir içinde Uzun mesafe Sarıyerden - Eminönü Bakırköy - Eyüp Kadıköy - Bostancı Sefaköy - Kağıthane Mecidiyeköy - Kartal olabilir Konu Şehir dışı olunca iş değişir...

4. I

Ynt: CB Telsizlerin Ayar Ve Bakımları El Telsizi ile İstanbuldan Adanaya konuşanlar varsa gelsin bir de ben göreyim Ne kadar kabiiyetli adamlar bunlar.... İnsanların kafasını karıştırmayın...beyler Bilmediğiniz konuları bilmeyenler biliyorsunuz zannedecekler El Telsizi ile ( 5 Watt ) değil...
  5. I

Jawa

Ynt: Jawa Merhaba, Polisi altında Honda Transalp Varadero bulunuyor Şimdi de daha çevik Honda ve Yamaha alındı Saygılarımla Aziz A. www.istanbulda.com

6. I

Ynt: CB Telsizlerin Ayar Ve Bakımları Bu arada Kasırga MIDLAND 555 in Bağcılarda bir Çiçekçide imiş ( Satıyor ) 26 - 30 Mhz Selamlar Ben MARKOPAŞA Üsküdar 12 Kanalı Saygılarımla Aziz www.istanbulda.com

7. I

Ynt: CB Telsizlerin Ayar Ve Bakımları Merhaba , TERCİH MULTI KANAL MIDLAND 400 KANAL ( AM/FM ) EL ve ARAÇ oluyor ( bildiğim kadarı ile eğer ALAN 42 ise Rahat , Kullanışlı , Demonte , En önemlisi her yere girer ve gider Güle Güle Kullann Saygılarımla Aziz www.istanbulda.com
  8. I

Telsiz Hakkında Yardım

Ynt: Telsiz Hakkında Yardım Merhaba Sayın ta4co Mesajı aldım ama burada bilmediğiniz bazı konular var galiba.. Bu Röle Bir devredir ve hiç bir kanunla sınırlanmış değildir Ayrıca rölenin kanunsuz olduğunu söyler iken dayandığınız bir madde olmalı ama benim var çünkü röle bir devre CİHAZI dır...
  9. I

Köpekler Bizden Ne İster?

Ynt: Köpekler Bizden Ne İster? merhaba hemen ayak üzeri yazıyorum kusura bakmayın çünkü bir PMR El telsizi sistemi için Röle kuruyorum ve cihaz almak için sefaköy e gitmem gerekiyor KÖPEKLER 1 - 2 km den beyin sinyali okur... Kesinlikle koku ile işleri yoktur Sadece rüzgar ona doğru eser ise...

10. I

Jawa

Ynt: Jawa En iyileri bunlar saygılarımla Aziz A.

11. I

Köpekler Bizden Ne İster?

Ynt: Köpekler Bizden Ne İster? Merhaba Ben Aziz Önce Cevapları genelleyelim Köpekler ne ister değil köpek sizi nasıl görüyor Köpekler ile 1961 de Ankara Bağlum köyünde tanıştık hala tanışırız Hatta Köpeklerin bana özel ilgisi vardır ,Bazen onlar havlar korkutmak için sonra ben Havlarım...
  12. I

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Ben Aziz 1968 den beri Motorsiklet , Otomobil , Bisiklet , Telsiz , Röle , Repeater , Link, Uydu , Radyo , Televizyon ( YAYIN ) , Bilgisayar , İnternet , Fotoğraf , Video , gibi konular uğraşılarımızdan bazıları idi...

13. I

Off-Road Gezilerinde Hangi Telsiz?

Ynt: Off-Road Gezilerinde Hangi Telsiz? Merhaba OFFROAD gezilerinde eğer herkesin aracında CB ( Citizen Band ) Halk Bandı Telsiz olur isearaçlar diğer yazılarımda olduğu gibi birbirilerini görmesede 15 Km net görüşür , tabii bu biraz da Arazi şartlarına bağlıdır ama en önemlisi Cihaz + Anten +...
  14. I

Ynt: CB Telsizlerin Ayar Ve Bakımları merhaba öncelikle herkese iyi günler dilerim İsmim Aziz Uzmanlık dalım Haberleşme ve İletişim sistemleri Telsiz , Radyo, Televizyon, Link, Röle , Uydu, gibi sistemler öncelikle CB hakkında biraz bilgi vereyim arkadaşlarımızın içi rahat etsin KAZIKLANMIŞ...
  15. I

Telsiz Hakkında Yardım

Ynt: Telsiz Hakkında Yardım Benim kullandığım HYT TC 446 .05 watt olarak geçer ama deneme yaptığımız cihazlar gibi Örnek MOTOROLA T 5022 ile yapılan ölçümler var sitede HYT ile ve PUXING ile yapılan tüm ölçümler ve denemeler var bunları karşılaştırın daha sonra net soruyu sorunki cevabı...

16. I

Telsiz Hakkında Yardım

Ynt: Telsiz Hakkında Yardım merhaba Resmi görünen telsiz MİDLAND el ve araç telsizi olarak kullanılır üstünde bulunan aparatlar Mobil bağlantı aparatı Anten ve besleme kablosu ayrıca pil kutusu ve şarjlı pil kutusu olması gerekir fakat bu cihazlar modifiye edilip ( 15 $ ) 400 kanal AM / FM...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.