Arama sonuçlarınız

1. Y

Spor Tırmanış UIAA´den Ayrıldı

SPOR TIRMANIŞ UIAA´den AYRILDI Genel kurul kararı ile Spor tırmanış UIAA den ayrıldı. UIAA'nın aldığı karar spor tırmanışın bağımsız bir uluslararası federasyon olma yolunu açtı. (N.Akıncı-UIAA Toplantısı Calgari-KANADA) www.tdf.org.tr Sun Oct 15, 2006 9:31 am
  2. Y

Dağcılık Federasyonu ve Üniversite Kulüpleri Kaosu...

Ynt: Dağcılık Federasyonu ve Üniversite Kulüpleri Kaosu... Murat güzel anlatmışsın Biraz savunma biraz düşüncelerimi ekleyeyim federasyon "belki de hakli olarak" kabul etmiyor diyorsun ben belkideyi kaldırmak istiyorum Düşünki bir ülkede en yetkili mercisin ve biri standardını bilmediğin...

3. Y

Tirol Deklerasyonu

Ynt: Tirol Deklerasyonu Olabilir Word belgesi olaak indirdim o şekilde yazıyordu değiştirmedim
  4. Y

Antalya 6. Kaya Tırmanışı Şenliği

ANTALYA 6. KAYA TIRMANIŞI ŞENLİĞİ 25 – 29 EKİM 2006 25 Ekim 2006 Çarşamba 09:00 – 10:00 12:00 – 18:00 18:00 – 19:30 19:30 – 21:00 21:00 – 21:30 21:30 – 22:00 Antalya Otogar Karşılama ve Olympos Transferi Yerleşme Oryantasyon Toplantısı (Eğitmenler için) Akşam Yemeği Açılış Konuşması Durk...

5. Y

Tirol Deklerasyonu

DAĞ SPORLARINDA EN İYİ DENEYİMDE TİROL DEKLARASYONU “Limitlerinizi büyütün, ruhlarınızı ve amacınızı zirveye çıkarın” Dağ Sporları Konferansının Geleceği tarafından kabul edilmiştir, Innsbruck, 6- 8 Eylül 2002. Tüm dünyada, milyonlarca insan dağcılık, treking ve kaya tırmanışı yapmaktadır...

6. Y

İtalyanlar Aladağlar'da Boltlama Yapıyor!

TİROL DEKLARASYONU deklarasyonu yeni konu olarak gönderiyorum
  7. Y

Ynt: Dağcılık Federasyonu ve Üniversite Kulüpleri Kaosu... işin bu kısmı karışık,bu konuda düşünmedim düşünmemde Federasyon sporcularına federallar diye hitap ediyorlar genelde yönlendiriyorlar malesef bizim arkadaşlar bir tırmanışta federasyonla ilişkisi olmayan bir grupla karşılaşıp sohbet...
  8. Y

Ynt: İtalyanlar Aladağlar'da Boltlama Yapıyor! Bu nedir arkadaşlar Bu bildiriyi nereden aldınız Çözümsüzlüktür bu Şahsi olarak kınıyorum bu arkadaşları boltlama etiği ile ilgili "to bold or not to bolt" başlıklı yazıya bakabilirsiniz.

9. Y

Ynt: Dağcılık Federasyonu ve Üniversite Kulüpleri Kaosu... klüplerde iyi sporcular var iyi eğitmen olacak insanlarda ama bu sürtüşme yıllardır var bunun sonucu olarak kopma var Eğitmenlik, Dağ mihmandarlığı eğitim hakenlik yarışmalar vs... konularında altyapıların çoğu oluşturuldu, kanuni...

10. Y

Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir?

Ynt: Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir? ya kasko olmayacak :-\ yada başka binek aracı varsa ve onlardan indirimi varsa onu bu araca aktarabilir ;) ozaman biraz daha uygun olur. teknik olarak aracın yaşı arttıkca değeri düşmesine rağmen kasko bedeli artar :-X
  11. Y

To Bolt or Not To Be!

Boltlama ile ilgili UIAA Dağcılık Komisyonunun Alman ve Avusturya Alpin Kulüpleri ile ortaklaşa olarak yürüttüğü çalışma. Aşağıdaki linkte onbirartı dergisinin içeriğini inceleyebilir çevirenin ön sözünü okuyabilirsiniz. Yazı: UIAA Dağcılık Komisyonu Ç: Utku Kaynar, Durukan Türe Önsöz Pek çok...

12. Y

Ynt: İtalyanlar Aladağlar'da Boltlama Yapıyor! şöyleki spor tırmınışın vazgeçilmezidir bold. spor tırmanış mekanlarında ve eğitim amaçlı ve bazı alpin rotaların kritik yerlerine yapılmasında mahsur yok bence bunun dışında isteyen istediği tırmanışı yapar.
  13. Y

Ynt: Dağcılık Federasyonu ve Üniversite Kulüpleri Kaosu... Bu gerçekten kaos 1997 yılından beri federasyonun içindeyim ve takip ediyorum yukarıdada bahsedildiği gibi bazı üniversite klüpleri federasyona tavır içindeler federasyon karşıtları federasyonun dağcılığın gelişimi için gerekeni...
  14. Y

Ynt: Dağcılık Federasyonu ve Üniversite Kulüpleri Kaosu... federasyon seçimleri diğer federasyonlar gibi yapılıyor çok bir farklılık yok http://www.gsgm.gov.tr/sayfalar/yonetmelikler/yonetmelik_htm/spfaal_fed_secim.htm bu linki inceleyebilirsiniz

15. Y

Ynt: Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir? Ben LR de defender ve mercedes modellerini seviyorum dış görünüş olarak ama herhangi bir araştırma yapmadım. bir süre daha alamayacağım için. Arazi araçlarında ki yumuşak hatlarını sevmiyorum. ama araç alırken gücü nekadar yüksekse yakıtı da...
  16. Y

Ynt: Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir? Bu soruyu araç sahipleri daha iyi cevaplar ama sanırım pahalıda olsa çokda yakıt tüketse bu araçları seven insanlar bunlardan şikayetçi değildir. yani tercihler meselesi, herkesin öncelikleri farklı
  17. Y

Ynt: Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir? 3 üncü bir neden se araçların servisinin her yerde olmaması ve yedek parça pahalılığı ve buna bağlı olarak kaskolarının yüksek olması.

18. Y

Spor Tırmanış Dünya Kupası Sonuçlandı

Ynt: Spor Tırmanış Dünya Kupası Sonuçlandı ilginç bir çekim olmuştur
  19. Y

Spor Tırmanış Dünya Kupası Sonuçlandı

Ynt: Spor Tırmanış Dünya Kupası Sonuçlandı Milli takımımızın katıldığı ilk Dünya Kupası olması ayı bir anlam içeriyor Milli Takımımızın başarılarında dolayı şahsi olarak kutlarım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri