Arama sonuçlarınız

1. sayyıldız

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Öncelikle amacımın nasıl daha iyi yapabilir. Doğaçlamadan kasıt şu; tabiki etkinliklerin adı konumuş ve belli, tabi ki aynı anda birkaç etkinlik beklemiyorum. Ancak bu etkinliklerin detayları belli değil. Kimsenin...

2. sayyıldız

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Herkese Merhaba, Öncelikle bu etkinliği düzenlemekte emeği geçen herkese ayrıca katılımcılara teşekkür ediyorum. Ancak eksik gördüğüm birkaç konuya da değinmek istiyorum; - Festival kapsamındaki etkinliklerin detayları...
  3. sayyıldız

Sinop'ta Keşfedilen Şelale Zinciri

Ynt: Sinop'ta Keşfedilen Şelale Zinciri Aşağıdaki linkte haber ile beraber birkaç fotoğraf var.. http://www.gerzehaber.net/haber.php?haber_id=772

4. sayyıldız

Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010) Herkese merhaba, Öncelikle kampı düzenleyen ve kampa katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Soğuk havaya rağmen sıcak sohbet ve arkadaşlıkların olduğu güzel bir kamptı. Adnan abiye özellikle teşekkür ediyorum, sadece...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,781
Kaydolan Son Üyemiz
GS adv

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri