Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Biz tapulu yerimizi ekmek istiyoruz. piknikcilerin
Biz gerekli mercilere başvurumuzu yaptık. Bundan sonrası bekleyeceğiz. Sadece bazı piknikçiler internetten görüp geldik dedikleri için buradan bilgilendirmek amaçlı koy adına paylaşımda bulunduk.
Burası Belediyenin değil köylünün arazisi. Maalesef piknikçiler yüzünden tarım yapılamaz oldu. Birileri akarsu, ağaç var diye geliyor ama burayı çevre köylerin kanalizasyonu kirletiyor. Suyu, balığı temiz değil. Ağaçlarımızı bize kestirmek zorunda bırakacaklar bu gidişle. Belediyelerin...
Ben Ayaş Yağmurdede köyü sakini olarak yazıyorum. Burası belediyenin yeri değil, mesire yeri değil, piknikçilerin pislikleri yüzünden doğamız kirlendi. Burası bizim tapulu arazilerimiz. Ben gücüm yettiğince telledim fakat imkanı olan var olmayan var büyük bir kısmı temellendirilmedi. İnsanlar...