Arama sonuçlarınız

1. OffRoader

Satılık Toyota Land Cruiser , Dizel 1988 BJ62

Ynt: Satılık Toyota Land Cruiser , Dizel 1988 BJ62 Guncel Fiyat : 21500 TL , Güncel km 404.000

2. OffRoader

Ynt: Satılık Toyota Land Cruiser , Dizel 1988 BJ62 Mustafa Abi tesekkurler.
  3. OffRoader

Arkadaşlar, 1988 model BJ62 Land Cruiser aracımı satmaya karar verdim , teknik ozellikleri şoyle ; - Motor : Dizel / 3B / 3500cc /4 silindir / 396.000 km - 4 ileri manuel şanzuman - Warn vinc (4 ton kapasiteli) - Aluminyum ARB tampon - Arka çeki demiri - On çeki demirleri (2 adet) - Arka...

4. OffRoader

Marmara'daki Sel Felaketinde Gea ve Gezenbilir İşbirliği

Ynt: Marmara'daki Sel Felaketinde Gea ve Gezenbilir İşbirliği Umarim bir daha boyle felaketler gormeyiz ancak yaşadiğimiz cografyada doğal felaketlere herzaman hazır olmamiz gerekiyor. Donanımlı araçlara sahip olan herkesin bu tip faaliyetlerin ve organizasyonların dogal üyesi olduğu bilinci...
  5. OffRoader

Sivas Off-Road Kulübü

Ynt: Sivas Off-Road Kulübü Gecen sene o mangaldan ben de aldım ve Istanbul'a getirdim. Fırsat buldukça arkadaşları davet ediyorum ve Sivas kebabı partisi yapıyoruz burada. Gercekten çok özlüyoruz Sivas'ı .

6. OffRoader

Sivas Off-Road Kulübü

Ynt: Sivas Off-Road Kulübü LC konusunda Tugsan'a katılıyorum... Arazi kabiliyeti ve sağlamlık arıyorsanız iyi bir secim olur.

7. OffRoader

Sivas Off-Road Kulübü

Ynt: Sivas Off-Road Kulübü İstanbul'dan bu kadar uzak olmasaydı da canımız çekince atlayıp gelebilseydik Sivas'ımıza. Guzel bozkırlarında gezip tozabilseydik hep beraber...
  8. OffRoader

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Mesut Merhaba , Simdilik bir zorlanma ya da sigaraya karşı dayanılmaz bir istek hissetmiyorum ama desteğe ihtiyacım olduğunu farkedersem giderim. Web sitesini inceledim. Tavsiyen icin tesekkürler... selamlar.
  9. OffRoader

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi 30 yasına kadar sigara düşmanıyken 32 yasında sigara tiryakisi oldum... İlk nefesler eziyet gibiydi. Cok zorlandığımı hatırlıyorum. "İstediğim zaman içiyorum , istediğim zaman içmiyorum" diyerek geçen birkaç yılın ardından artık bağımlı olduğumu...

10. OffRoader

Goodyear Wrangler Cup Fırsat Gezisi (12 Ekim 2008)

Ynt: Goodyear Wrangler Cup Fırsat Gezisi (12 Ekim 2008) Faruk hocam sağolasin , ben de özledim sizleri ... Bir dahaki gezide görüşürüz umarım. Yağmurlu çamurlu günleri cok bekledik , boşa geçirmemek lazım.

11. OffRoader

Goodyear Wrangler Cup Fırsat Gezisi (12 Ekim 2008)

Ynt: Goodyear Wrangler Cup Fırsat Gezisi (12 Ekim 2008) Kaya , çamur , deniz ... Beşibiryerde bir gezi olmuş bu. İmrendim doğrusu. Paylasım icin herkese teşekkürler... Bu arada merak ettim deniz suyu'nun araçlara herhangi olumsuz etkisinin olup olmadiği ? - cok derin sulara girilmemiş ama -...
  12. OffRoader

Ağva, Hacıllı - Güney Darlık Bölgesi Kamplı Keşif Gezisi (06-07 Eylül 2008)

Ynt: Ağva, Hacıllı - Güney Darlık Bölgesi Kamplı Keşif Gezisi (06-07 Eylül 2008) Hakan eline sağlık , çektiğin fotograflar herzamanki gibi süper... Keske tum gezi boyunca sizlerele beraber olabilseydim demekten kendimi alamıyorum. Ata için super bir tatil finali oldu. Fotografını gorunce...

13. OffRoader

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) 23-24 Agustos (Ctesi ve/veya Pazar ) Şile civarında olabilecekler icin listeye başlayalim o zaman. 1- Ugur KALAYCI (Ctesi-pazar) 2- Fatih CAKIR (pazar) 3- Yuksel UYSAL (pazar)
  14. OffRoader

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Kimler gelebilecek Şile taraflarına bir liste yapmaya baslayalım mı ?
  15. OffRoader

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Eyvallah Abi :)

16. OffRoader

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Uğur Abi hazır kıta bekliyoruz, lastikler de takıldı az once..
  17. OffRoader

Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi

Ynt: Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi sizin kilitler geldi mi ?
  18. OffRoader

Ynt: Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi Dun aksam arka kilidin montajını yaptık. Gec saate kadıgı icin on kilitler henuz takılmadı. Montajı cok basit ancak biraz dikkat ve ozen gerektiriyor. Montaj kılavuzundaki bilgileri kullanmak icin iyi bir teknik ingilizce gerekebilir. Arka kilit...

19. OffRoader

Ynt: Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi Şirket adına yapılan ithalatlar daha cok ticari bir faaliyet olarak degerlendiriliyor, bu nedenle hem maliyeti hem de burokrasisi daha fazla. Tavsiyem , bu tip urunleri alacak arkadasların urunleri şirket adına degil kendi isimlerine getirmeleri...
  20. OffRoader

Ynt: Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi Varlıkefe ; kilitleri PTT Istanbul Paket Mudurlugunden teslim aldım (Tel : 0212.567 65 65 , Davutpasa Cd. No:1 Cevizlibağ , E5'den havaalanı yonunda sağ tarafta , Ulker fabrikasının Karsısı) Kilitleri sirket adina değil kendi adıma istemistim. O...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR