Arama sonuçlarınız

1. B

Saly Karavan Deneyimim

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Teşekkür ederim. Sikayetvar sitesine yazdım fakat henüz yayınlanmadı. Saly firması zaten sitede marka profili oluşturmamış, sitede hiçbir şikayeti de çözmüş görünmüyorlar. Açıkçası hiçbir şikayete yanıt dahi verilmemiş gibi görünüyor. Teşekkür...

2. B

Saly Karavan Deneyimim

Teşekkür ederim.. Nokta atışı yaptınız. Tüm sorunlar bir şekilde çözülür diye umut ediyoruz . Teşekkür ederim. Güya kaliteli olur başımız ağrımaz diye, ortalama fiyatı olan karavanların 2-3 katını ödedik ama evdeki hesap pek çarşıya uymadı.
  3. B

Deprem Bölgesi Çeki Demiri Ve Çekme Karavan

Merhaba arkadaşlar, aldığımız Saly Karavan hakkındaki kötü deneyimimi yeni konu açarak paylaştım. Saly Karavan Deneyimim | GEZENBİLİR FORUM (gezenbilir.com)

4. B

Saly Karavan Deneyimim

2023 depreminde korkudan uyuyamadığımız için depremden birkaç ay sonra karavan almaya karar verdik. saly karavan carabinata original modeli için “adana roks otomotiv yapı sanayi ve tic. ltd. şti.” ile ara perde hediye edileceği şeklinde anlaştık. ürünü teslim alırken askılık, kapı rafları ve...
  5. B

Teşekkür ederim.

6. B

Tavsiyeler doğrultusunda sıfır frenli Saly original çekme karavan edinebildim sonunda. Sağolsun Adana bayi bize çok yardımcı oldu. Agustan edindiğim 13 pini 7 pine dönüştüren adaptör vasıtasıyla 7 pine çevirdim. Sanırım geri vites ışığı hariç hepsi çalışıyor ( geri vites ışığı yanmalı mi...

7. B

Çeki demiri takma işi tamamlandı. Evet, ben de 13 pin taktırdım fakat pek takmak istenilmedi (karavanı alınca duruma göre 7 pine dönüştürme adaptörü edineceğim). Modül, gerek yok denildi (gerek var mıydı yok muydu fikrim yok). Elektrik sistemi herhangi bir alet ya da çekme karavanla...
  8. B

Eğer dönüştürücü adaptör sorunsuzca 7 pine çeviriyorsa çok mantıklı.
  9. B

Merhabalar teşekkür ederim. Firma ile anlaştım fakat 7 mi takacak 13 mü bilemedim. Karavanı da henüz almadığım için hangisi daha mantıklı olur onu da bilmiyorum. 13 taktırmam gerekiyorsa sormadan taktırmam pek mantıklı olmaz gibi.

10. B

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Ben 13 pin - 7 pin olayını bilmiyordum. Alacağım çekme karavan ithal mi olur yerli mi onu da bilmiyorum henüz. Hatta çeki demirini bağlayacak yer şu şekilde bilgilendirme yapmıştı (net hatırlamıyorum) "750 kg üstü karavana geçersen bir kablo var o sökülüp...

11. B

Herkese teşekkür ederim. Anlaştık bakalım.. Yine de en azından elektrik bağlantısında "şunu şöyle yaptırmalısın" dediğiniz bir nokta varsa memnun olurum. Takılınca yine yazarım.. Çekiden sonraki adım 750kg altı çekme karavan olacak.
  12. B

Ruhsata vs işletmesi dahil bu fiyat. Oris'e alman malı denilmesi vs, ww bayi dahi bunu takıyor denilince normal gibi geldi yine de bilemiyorum.

13. B

9000 Türk Lirası.
  14. B

Cevap gelmeyince ben de sizin dediğiniz gibi yapmaya karar verdim. Çevre ilde biriyle anlaştım sayılır. Her şey dahil 9K. Markası "Oris" bu marka hakkında bilginiz var mı acaba?
  15. B

Selamlar, bir araç ve çekme karavan sayesinde en azından deprem kaynaklı gece uyuma problemimizi çözebileceğimizi düşündük . Aracı edindik (Transporter 2022) fakat bilgi eksikliğimizden çeki demiri problemini çözemiyoruz. Bölgemizdeki şehilerde (Adana,K.maraş,Osmaniye,Hatay,Mersin,G.antep)...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,976
Kayıtlı Üye Sayımız
166,729
Kaydolan Son Üyemiz
zeugmasardes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri