Arama sonuçlarınız

1. O

Artvin - Rize (Karçal, Kaçkar)

Ynt: Artvin - Rize (Karçal, Kaçkar) Şöyle bi baştan sona kadar bir baktım da.. ne de çok özlemişim. . Gezmeyi planladıklarını soyleyen herkes umarım gönlünce gezmiştir. İyi bayramlar dilerim...

2. O

Ynt: Artvin - Rize (Karçal, Kaçkar) Anılarda hafif bir tazeleme yaptıysam ne mutlu bana. Vakit geçtikçe ara ara forumdaki konuya dönüp baktığımda buruk bir tazeleme etkisi yapıyor bende de.. Teşekkür ederim.. İsteğinize cevap verememiş olduğum için üzgünüm. Umarım planladığınız geziyi...
  3. O

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? köyceğiz..

4. O

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Cavid bey tebrikler. Bilmekle kalmadınız GPS koordinatı gibi mevkiyi de verdiniz. :) Teşekkürler.
  5. O

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? yeni ipucu.. bu su tuzlu su değil :) (3)

6. O

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Evet. Peki burası neresi? ipucu gerekebilir.. burası bir körfez değil..(1) ağaçlar zeytin ağaçı.. (2)

7. O

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? burası bence zilkale
  8. O

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? pazar ilçesi kocaköprü desem..
  9. O

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? çamlıhemşin rize

10. O

Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland

Ynt: Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland sizinle beraber geziyoruz ve mutlu oluyoruz teşekkürler.. fotoğraflar da anlatımda çok güzel. iyi gezmeler..

11. O

Ynt: Artvin - Rize (Karçal, Kaçkar) teşekkür ederim..
  12. O

2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum...

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... plan süper gözüküyor.. katılmayı çok isterdim. inşallah seneye :).. zirve dönüşü trans geçiş sırttan olacak galiba.. manzara süper olucak anlaşılan.. takipteyiz..

13. O

Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş.

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. resimler çok güzel ellerinize sağlık.. çiçek bahçesi en doğalından.. dağ çilekleri midemi dağladı :) olsa da yesek.. devamı için teşekkürler :)
  14. O

Yalovadan Türkiyenin Kuzeyine Yolculugumuz.

Ynt: Yalovadan Türkiyenin Kuzeyine Yolculugumuz. ooff offf... yoruldum.. :) bir anda karşıma 13 sayfa çıkınca şaşırmıştım zaten.. yalovadan sizinle araca atlamış gibi sizinle gezdim, benimkisi bir solukta oldu yalnız :).. adını ilk kez duyduğum yedi göllerde soluklandım uzun uzun...
  15. O

Kıyıköy (Gezdik-Gördük-Yedik-Geldik!)

Ynt: Kıyıköy (Gezdik-Gördük-Yedik-Geldik!) resimler, doğa ve gezi hikayesi çok güzel, teşekkürler.. kıyıköy'ü de listeye almakta fayda var :) resimlerin devamını bekliyoruz..

16. O

Ynt: Artvin - Rize (Karçal, Kaçkar) teşekkür ederim, sabırsızlanmakta haklısınız, size iyi tatiller iyi eğlenceler dilerim..
  17. O

Ynt: Artvin - Rize (Karçal, Kaçkar) övgü dolu sözleriniz için çok çok teşekkür ederim.. Umarım herkese görmek nasip olur.. Bir kere gitmek de kurtarmayacak, bağımlılık yaratma durumu söz konusu..
  18. O

Ynt: Artvin - Rize (Karçal, Kaçkar) çok teşekkür ederim.. siz gezi tarihinizi belirttiğinizde ben daha planlama aşamasındaydım geçen sene.. mesaj atmıştım size kısmet olmamıştı tarihler denk gelmediği için..anca ağustos sonu gidebilmiştim ben .. sizin ve diğer gezi günlüklerini okuyarak bir...

19. O

Ynt: Artvin - Rize (Karçal, Kaçkar) ben teşekkür ederim. Evet sonsuz şükürler..
  20. O

Ynt: Artvin - Rize (Karçal, Kaçkar) Çok teşekkür ederim.. Bende karavan bölümündeki gezi günlüklerini oldukça beğenerek ve imrenerek takip ediyorum.. Çok şanslısınız bence; sanırım emeklisiniz ve nerde akşam orada sabah imkanına sahip olmanızı sağlayan bir aracınız ve anladığım kadarıyla bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri