Arama sonuçlarınız

1. satilovski

Ahırkapı Hıdırellez Şenlikleri (5 Mayıs 2009)

Ynt: Ahırkapı Hıdırellez Şenlikleri (5 Mayıs 2009) 01- Koza Yardımcı (koza) 02- Mustafa Eraslan (Mezzy) 03- Hakan Sezer 04- Hakan Özkaya (Kasif) 05- Ufuk & Canan Sarnık 06- Berk Saraç (Berksito) 07- Esra Akeroğlu (eftaLYa ) 08- Pınar Karacar+1 09- Funda Erhan 10- Pınar Turhan 11- Emine (...

2. satilovski

Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008)

Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008) gercekten cok guzel bir geziydi! bende kendim ve forum uyesi olmayan ancak geziye katilan arkadaslarim adina bu etkinligi organize eden herkese cok tesekkur ediyorum! (: gezenbilir altina adini yazdigi her etkinligin altindan basariyla...
  3. satilovski

Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisine Gidiyor! (6 Temmuz 2008 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisine Gidiyor! (6 Temmuz 2008 Pazar) 01- deep (Mert Kiğılı) 02- aura (Derya Bayrak) 03- Pebble (Nilsun Şahin) 04- halabinikiyok (Ercan Akgül) 05- akarsu ( A.Kadir Arsu ) 06- Sevgi Budak 07- Sharingan ( Serdar Tanrıverdi ) 08- Berksito (Berk Saraç) 09- eftaLYa...

4. satilovski

Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisine Gidiyor! (6 Temmuz 2008 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisine Gidiyor! (6 Temmuz 2008 Pazar) 01- deep (Mert Kiğılı) 02- aura (Derya Bayrak) 03- Pebble (Nilsun Şahin) 04- halabinikiyok (Ercan Akgül) 05- akarsu ( A.Kadir Arsu ) 06- Sevgi Budak 07- Sharingan ( Serdar Tanrıverdi ) 08- Berksito (Berk Saraç) 09- eftaLYa...
  5. satilovski

5. Gürsu Havacılık Şenliği (25 - 27 Temmuz 2008)

Su listeyi olusturmaya baslayalim sayin hocamizin dedigi gibi. Ben 86 kg'mim ve sanirim ideal bir yolcuyum ucmak icin. (: Sabirsizlikla bekliyorum festival tarihini!..

6. satilovski

Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi

Ynt: Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi Super bir etkinlikti! Biz (Ben ve Candu) ilk gezimiz olmasindan oturu biraz sessiz ve sakindik ama bu ileriki etkinliklerde duzelecektir. (: Cekilen fotograflari sevgil Nusret gibi Picasa'ya atabilirsek herkes rahatca ulasabilmis...

7. satilovski

Ynt: Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi sanirim hava biraz yagisli olacak. ama yinede gidiyoruz degil mi? yarin kadikoyden binicem ama arabayi tam olarak nasil bulabilirim. soforun telefonu felan var mi?
  8. satilovski

5. Gürsu Havacılık Şenliği (25 - 27 Temmuz 2008)

Gecen senin goruntulerine baktim! Muthis keyifli gozukuyor. Super bi senlik! Ben kesinlikle tandem ucmak istiyorum, lutfen beni listeye ekleyin! Sedat, programi yapalim hemen. Her turlu yardima hazirim (:
  9. satilovski

Ynt: Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi 1) Nilsun (pebble) 2) Gülbin Bahar (namı diğer teyze) 3) Caner (nick kullanmaz Smiley ) 4)A. Kadir Arsu (akarsu) ~ Kadiköy 5) BamBina ( ille de nick ) - Taksim 6) Derya Bayrak (aura) 7) Funda Erhan (funda) 8 ) Mustafa...

10. satilovski

Sapanca'da Otel Tavsiyeleriniz

guzel bir yermis ama maalesef dolu! baska baska?

11. satilovski

Sapanca'da Otel Tavsiyeleriniz

Merhabalar, 19 Mayis nedeniyle uzayan hafta sonunu Sapanca'da degerlendirmek istiyorum. Acaba bana orada kalabilecegim otel tavsiye edebilir misiniz? Otel temiz ve nezih olmali. Tavsiyelerinizi acilen bekliyorum. Umarim yardimci olabilirsiniz. Iyi gunler. Onder Satiloglu
  12. satilovski

Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008)

Ynt: Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008) Bende bir kac arkadasimla katilmayi planliyorum. En gec bir saat icerisinde sayi konusunda kesin haber verip odemeyi belirtilen hesaba yapacagiz. Vakitin daraldigini biliyorum ama grup olarak birseyler planlamak ve...

13. satilovski

Gezi Planı Yapmalıyım, Tavsiyeleriniz?

Ynt: Gezi Planı Yapmalıyım, Tavsiyeleriniz? Murat Bey, Oncelikle tesekkurler misafirperverliginiz icin. Safranbolu'yu donus yolu uzerine koyabilirim diye dusunuyorum. Assos tarafindan baslarsam geziye Ege kiyisi boyunca Fethiye'ye gidene kadar gorulebilecek yerler konusunda fikir verebilir...
  14. satilovski

Kıyıköy

Ynt: Kıyıköy fotograflari goruntuleyemedim zeynep. yine de sagol bilgiler icin.
  15. satilovski

Gezi Planı Yapmalıyım, Tavsiyeleriniz?

Merhaba, 17 Temmuz gibi Amerika'dan bir arkadasim ve babasi Turkiye'ye geliyorlar. Bende kiymetli misafirlerime guzel bir gezi plani hazirlamak istiyorum ama bulusma gunu yaklastikca bunun o kadar kolay olmadigini anladim... 2 hafta kalacaklar. Biraz dinlenip denize girmek ve biraz da tarihi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri