Arama sonuçlarınız

1. tayo

Karavan/araba Tavsiyesi

çok teşekkür ediyorum herkese öneriler için. Yavaş yavaş başlamak en mantıklısı olacak gibi. tekrar aklıma takılan veya yardıma ihtiyacım olan bir konu olursa sormaya çalışacağım.

2. tayo

Karavan/araba Tavsiyesi

yükse yükseksik önemli benim için biraz en azından ayaktq duyabileceğim bi yükseklik düşünüyorum. ve biraz rahat bir çalışma ortamı sağlamak istiyorum kendime. boyum 1.85
  3. tayo

Karavan/araba Tavsiyesi

Benim aslında düşündüğüm en azından içinde bilgisayar kullanabileceğim bir ortam olması. Burada arabanın içinde yatılacak şekilde dizayn etme gerçekten hoş bir fikir ama tek problemim şuan benim için araba içindeki yükseklik ve kısıtlı alan. En azından bir laptop koyup rahat çalışabileceğim bir...

4. tayo

Karavan/araba Tavsiyesi

peki bu tarz bir araç yaptırmak ne kadar tutar günümüz şartlarında türkiyede? Başlangıç için en azından benim için gayet yeterli gibi gözüküyor bu tarz bir şey. Hem başa çıkı çıkamayacağımı da öğrenmiş olurum diye düşünüyorum.
  5. tayo

Karavan/araba Tavsiyesi

Ben de tek kişiyim benim aklımda olan 1 - 2 yıl bi karavanda yaşamak ve ardında ihtiyaçlarıma göre yükseltmek veya değiştirmekti. Sizin bu bahsettiğiniz videoda anladığım kadarıyla benim istediğim olayın en basit ve başlangıç seviyesi bir tarzı yanlış anlamadıysam.

6. tayo

Karavan/araba Tavsiyesi

bir süre içinde yaşamayı denemek istediğim için aklıam gelen ilk fikir buydu ama önerilerinizi araştıracağım teşekkür ederim.

7. tayo

Karavan/araba Tavsiyesi

Çok teşekkür ederim bilgiler için ben de zaten yeterli bilgiye sahip olmadığım için bu tarz bir öneri bekliyordum zorlukları vs. nedir ne değildir diye. Gerçekten yararlı oldu dediklerinizi araştıracağım
  8. tayo

Karavan/araba Tavsiyesi

Anladım peki çekme için önerebileceğiniz en uygun araba nedir fıyat olarak?
  9. tayo

Karavan/araba Tavsiyesi

aslında ben hem gezme hem de en azından 1, 2 yıl böyle bir çekme karavanda kalmayı düşündüm. Çünkü gerçekten bu tür şeyler bana zevk veriyor ve kamp yapmayı vs. de seviyorum yabani alanlarda o yüzden bana göre bir iş değilmiş vazgeçtim demeyeceğimden eminim. Ama maddi olaraktan araba beni...

10. tayo

Karavan/araba Tavsiyesi

Merhaba herkese ilk kez bir foruma yazıyorum yanlış bir şey yaparsam veya yazarsam kusura bakmayın. Ben son sınıf üniversite öğrencisiyim ve mezun olduktan sonra çekme karavan almayı düşünüyorum ama aklımda birkaç soru var ve size danışmak istedim. Öncelikle çekme karavan için araba almam...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri