Arama sonuçlarınız

1. I

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Bende yeniyim ama yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Umarım burda iyi vakit geçirirsiniz.

2. I

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Arkadaşlar çook hoşbulduk hepinize teşekür ederim.
  3. I

Telsizler ve Telsiz Kanunu Hakkında

Ynt: Telsizler ve Telsiz Kanunu Hakkında Arkadaşım merhaba peki senin bahsettiğin bu yaesu vx246 ve vx 146 pmr cıhazlarıyla ben diğer arkadaşlarla yani Arçelik AT 100 telsizlerle görüşebilcekmiyim.Teşekür ederim

4. I

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Arkadaşlar merhaba ben ilka ( ilyas kahraman ) Esk'den 1966' lıyım özel bir otomotiv firmasında Test şöförüyüm, ve avcıyım avın her türlüsünü severim ama bu yaşıma kadar bir kuş bile vuramadım doğada dolaşmayı severim. Bu siteye gelmekten çok memnun...
  5. I

Telsizler ve Telsiz Kanunu Hakkında

Ynt: Telsizler ve Telsiz Kanunu Hakkında Arkadaşlar merhaba sizlerin iyi bildiği bi konuda sormak istiyorum: Ben avcıyım ve arkadaşlarda Arçelik T 100 markalı 5-8 km menzilli telsizlerden var, bende Midland GXT950VP4 40 km menzilli olduğu söylenen telsizi almak istiyorum, bu alacağım telsizle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,947
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri