Arama sonuçlarınız

1. TOPCUERKAN

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? 2009 model yamaha dragstar 650 gunluk kullanıyorum gecesuruslerı ıs cıkısı yollar daha guzel oluyo motorsıklet festıvallerını takıp edıyorum cıkıs istanbul-sakarya -ankara -eskısehır -bursa -ıstanbul varıs bır gezıntım oldu amator telsızcıyım ..M.A.T motorıze afet...

2. TOPCUERKAN

Yurtdışından Telsiz Getirtirken Bizi Neler Bekliyor

Ynt: Yurtdışından Telsiz Getirtirken Bizi Neler Bekliyor tesekkurler acıklama ben de su an beklemeye karar verdım bakalım ne gosterıcek zaman
  3. TOPCUERKAN

Ynt: Yurtdışından Telsiz Getirtirken Bizi Neler Bekliyor ılgınıze tesekkurler arkadaslar oncelıkle sunu belırteyım lısansım var mayıs 5 te mors ıkmakı verım a sınıfı lısans alıcam ısallah sınavda basarılı ollursam fırma oyle bı r fırma degıl databayt dıye bır fırma kendılerıyle konustum...

4. TOPCUERKAN

Ynt: Yurtdışından Telsiz Getirtirken Bizi Neler Bekliyor www.teknoljisitem.com merkezı bilecik bozuyukte bır fırma databayt bilgisayar donanım elektronik dıye bır firma ben bu firmadan yaesuvx-8r el telsizi aldım ben yandım siz yanmayın dıye yazıyorum fatura vermıyolar acıklamasıda burt...
  5. TOPCUERKAN

Ynt: Yurtdışından Telsiz Getirtirken Bizi Neler Bekliyor faturasız oldugunu bılmıyordum ınternetten turk sıtesı teknolojisitem .com dıye bır sıte dolayısıyla parasını verdım onlarda yurt dısından gelıcek dedıler elımde satıs dokumu var ama onlar faturasız gelır fılan demedıler lısansımı...

6. TOPCUERKAN

Ynt: Yurtdışından Telsiz Getirtirken Bizi Neler Bekliyor selamlar arkadaslar benım bı sorunum var ama nasıl cozulecek bılemıyorum yurt dısından telsız gertırsek bır suru dala veresı var yukarıda orneklerı var bende turkıyeden bı sıteden alayım dedım ve ınternetten teknolojisitem dıye bı...

7. TOPCUERKAN

Bolu Aladağlar Kampı (14-15 Mart 2009)

Ynt: Bolu Aladağlar Kampı (14-15 Mart 2009) selamlar sızlerı tanımıyorum ama yorum yapmadanda gecemedım erkan ısmım kadıkoy goztepede oturuyorum gercekten muhtesemsınız sızı tebrık edıyorum orda degıldım ama fotograflardan ordaymısım gıbı hıssettım ... sızı ve ekıbınızı tebrık edıyorum...
  8. TOPCUERKAN

B Sınıfı Amatör Telsiz Lisansı

Ynt: B Sınıfı Amatör Telsiz Lisansı olur abı ıstersen yarın da olabılır aksam uzerı gıbı ben goztepedeyım zaten sana sorma gereken bır kacsey var ılk yardım kursu gıbı nerden alıcaz gıbı su an calımıyoru m ambulans soforumu olsam ne yapmam gerer sofor araya n varmı gıbı sorular...
  9. TOPCUERKAN

Ynt: B Sınıfı Amatör Telsiz Lisansı tesekurler huseyın abım dolaylı yoldanda tanıstık senle hatta sınavda beraberdık sen morstan gırıyodun bende donem morsu verıcem ısallah maltepeden erdogan ın arkadasıyım erkan ısmım gorusemedık onunla bu aralar gorusuruz sızlerlede ısallah mors sınavı...

10. TOPCUERKAN

Ynt: B Sınıfı Amatör Telsiz Lisansı tesekkurle bılgılerınız ıcın fakan sıparısı verdım onlarda yurt dısından getırıyolar cıhazı bılemıyorum ertelıyebılırmıyım .. yada aldıktan sonra mevzuat tın acıklanmasısın beklesem suc ıslemıs lurmuyum yoksa hemen basvurmam gerekırmı su an ıcın...

11. TOPCUERKAN

Ynt: B Sınıfı Amatör Telsiz Lisansı selamlar sımdı ben b sınıfı amatorum morstan ıkmale kaldım dunya tıcaret merkezınde sınava gırmıstım tk da yenı adı btk sımdı ordamı sınava gırecem yoksa kıyı emnıyettemı web adresı varmıdır bunun sınav tarıhı nedır yardımcı olursanıs bıde ben yeasu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR