Arama sonuçlarınız

1. S

Arkadaşımız Ufuk'un (ufukozkan) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Ufuk'un (ufukozkan) Doğum Günü Kutlu Olsun Doğum günün kutlu olsun, herşey gönlünce olsun şekerim :)

2. S

Yakın Köyler Gezisi 3H Otomotiv (Yarımca Esnafı) (18 Nisan 2010)

Ynt: Yakın Köyler Gezisi 3H Otomotiv (Yarımca Esnafı) (18 Nisan 2010) Gezinin paylaşıldığı başlık : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54895.0
  3. S

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Offf canım şimdi orada olup o çaydan içmek istedi ;D ;D

4. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ama burda LR Çaydanlığı çekiyor gibi, geriye doğru araç mı çekilirmiş ;D ;D ;D
  5. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ;D ;D ;D herkes gitti Yavuzcum, geç kaldın...

6. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar bundan öncekini görmedim ben ::)

7. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hocam şuraya bir avatar koy yahu, bu ne böle ;D Sanki avatarın çalınmış gibi duruyor :D
  8. S

Özlemişim.... Dediğiniz Önceki Gezi Karelerini Paylaşalım (Eski Tarihli)

Ynt: Özlemişim.... Dediğiniz Önceki Gezi Karelerini Paylaşalım (Eski Tarihli) Tadı damağımızda kalan 17-18 Ekim 2009 tarihli, 7/24 Özel Tanışma Gezisi (Göynük- Çubuk Gölü ve Sülüklü Göl) gezimizden bir kaç kare... Arkadaşlar tekrarlamanın zamanı gelmiş ;)
  9. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Mete Hocam yani geceleri rahat uyuyabiliriz di mi ;) Asker sizin yetiştirdiğiniz evladınız olunca daha bir rahat uyuyabiliriz :) Hayırlı tezkereler dilerim :)

10. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar atv yi açın yahu :) bir dizi var ve dizide jandarmaların çil çil defenderleri var ;D ;D

11. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Vay Onurum, Küçük Prensim boruları yenilenmiş disco ile gezeceene niye burdasın ki ::)
  12. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hay sizin youtube merakınıza, göremiyorum onları ben hemşeriiim >:( http://www.dailymotion.com/video/x1hi9b_roxette-it-must-have-been-love_music

13. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ali Abi iyi akşamlar :) Gülün valla, fotoğraf konusunda benim kadar yeteneksizini görmedim ben ;D Utanmadan bunu yazman iyi olmuş, unutmuştum iyi ki hatırlattın >:(
  14. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ben de adam bizi unuttu bile demiştim ;D ;D hoşgeldin :)
  15. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Mersi ceanim ;D ;D ;D Anlayan adamın hali başka oluyor tabe ;) Az öne dooru eğilince deniz görünüyor Onurcum :D :D

16. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hepbirlikte Sedatcım :) Anlamayınca böyle oluyor işte :D Ne turist otobüsü arkadaşım yaa, bir vapurun üst kısmı olduğu gayet açık anlaşılıyor. Deniz ve köpükleri de siz hayal ediverin işte ;D Sanat eseri dediğin böyle olmalı, sürekli insanın hayalgücünü...
  17. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bak güleni fena yaparım :D Bu da benim fotoğraftaki yeteneğimi gösteren en müthiş örneklerden biri ;D ;D ;D Harem-Sirkeci arabalı vapurundan, sözümona denizde vapurun oluşturduğu köpükleri çekecektim :D :D
  18. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yahu sat disco yu al rahat bir binek, ya da disco yu orijinal haliyle bırak, binek niyetine kullan :) bu araç bir klasik, yazık buna, değerinin altında sattığına deymez arkadaşım ;)

19. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Sedaaaat sakın fj40 ı satmaaa ;D ;D ;D Sabah işyerine az bişe kala bej rengi gördüm bir tane Caddebostan'da... Ergun Üçyaşar'ın olabilir sanıyorum ama sabah sabah acaip güzel göründü gözüme ;) Bak bunu bir LR hayranı söylüyor, düşün yani ;D ;D ;D ;D
  20. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bugün gördüm aklıma geldi Kürşad, peugeot SW da çok hoş görünüyordu. Arkasını tam göremedim ama 307 idi sanırım :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.