Arama sonuçlarınız

1. A

2 Aylık Kuzey Avrupa Gezisi İçin Her Türlü Öneri Ve Uyarılarınızı Bekliyorum.

Ynt: 2 Aylık Kuzey Avrupa Gezisi İçin Her Türlü Öneri Ve Uyarılarınızı Bekliyorum. Levent bey ve Hüseyin bey, forumda yapmış olduğunuz paylaşımları işimin yoğunluğundan dolayı ancak bu akşam okuma fırsatı bulabildim. Paylaşımlarınız Norveç'i gezmek isteyen karavan tutkunları için mükemmel bir...

2. A

Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya Sayın Mustafa Yetim Son bir kaç saatimi gezinizi baştan sona okumakla geçiriyor ve bundan büyük keyif alıyordum. Ama maalesef gezinin sonuna gelmiş bulunuyorum. Bundan yaklaşık 6 ay önce iki motorsikletli olarak bir arkadaşımla haziran ve...
  3. A

Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Selam 2011 yılında motorumuzla yapacağımız gezi sırasında dubrovnikten sonra Mostar'a geçmeyi planlıyoruz. Google earth ile yol çalışması yaparken garip bir bilgiyle karşılaştık Google earth bizi Bosnahersek şehri olan Neum...

4. A

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Selam Aranızda yeniyim. Honda transalp 2007 kullanıyorum.. Şimdilik keyifli gidiyor. Amacım yurtiçi, yurt dışı uzun yol gezileri ve dağ tepe gezmek.. Transalp bu isteğime fazlasıyla cevap verecek özelliklere sahip..
  5. A

Garmin GPSIII plus, Garmin Etrex, Magellan Explorist 100 hangisi?

Ynt: Garmin GPSIII plus, Garmin Etrex, Magellan Explorist 100 hangisi? Selam Aranızda garmin Zumo 550 kullananlar varmı , tecrübelerini paylaşırlarmı bizimle.. saygılarımla..

6. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Ben Tamer 43 yaşındayım. Genel Cerrahi Uzmanı olarak Mardin'de çalışıyorum. Artık kan görmekten sıkılıp yeşil görmek istediğimi fark ettim.. Enduro bir motor aldım kendime. Yurt içi yurt dışı geziler yapmayı hedefliyorum.. Tecrübelerinizden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR