Arama sonuçlarınız

1. berkhan

Antalya , Konyaaltı Sahil Yolunda Bulunan Motor Karavana Ait Aparat..

Antalya,Konyaaltı sahil yolunda İveco veyahut Sprinter olabileceğini tahmin ettiğim bir karavanının arkasında bulunan aparatın parçasını düşüren motorkaravan sahibi arkadaş , düşen parçanın ne olduğunu bildirerek benimle temasa geçerse ilgili parçayı memnuniyetle kendisine takdim ederim ...

2. berkhan

Ahşap Karavan

Serkan bey , ben Antalya Döşemealtından Berkhan . Karavan ve kampçılıkla ilgili geçmişim 40 yılı geçmiştir . İki yıldır motorkaravan , ondan önceki iki yıl pino çeki karavan , daha önceleri kendi yaptığım VW BUS karavan ve bolca çadır deneyimim var . Karavan seçimi için kullanma amacının...

3. berkhan

Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :)

Ynt: Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :) Arkadaşlar , bana mail atan Serkan bey Pino karavana ısmarlamayı düşündüğü 4 m veya üzeri ölçülerde bir karavan için endişelerini paylaşmış . Bu sorular daha önce de soruldu ancak Serkan bey'e toplu bir cevap olması açısından tekrar kaleme aldım ...
  4. berkhan

Ynt: Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :) Sayın Cango , teşekkür ederim , karavanımı teslim aldıktan sonra şiddetli bir yağıştan sonra yatak tarafındaki küçük penceleden bir kere su aldı , bu konuyu Faruk bey'e bildirdiğimde pencereyi üreten firmanın bir kaç pencerede hatalı üretim yapmış...

5. berkhan

Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum

Ynt: Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum Hayırlı olsun , mutlu bir yeni yıl ile mutlu gezmeler dilerim .

6. berkhan

3.75 Pino Karavanım Hakkında

Ynt: 3.75 Pino Karavanım Hakkında Hayırlı olsun , kazasız belasız kullanın... berkhan
  7. berkhan

Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) Bu su alma hadisesini yaşayan ve paylaşan kişi olarak şunu söylemeliyim , karavanım yatak tarafı pencerelerinden su aldı , tabii çok kızdım ve Faruk beyi aradım bana karavanı getirebilmem halinde sorunu çözmek için herşeyi yapacaklarını...
  8. berkhan

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) Teşekkür ederim Behçet bey , ben de katılmayı planlamıştım ancak toruna bakmamız gerekti , akşam da geldiğimizde herkes gitmişti :( . Belgeye teşekkür ederim , bu durumda ruhsatı .Antalyada çıkarmam gerekecek . Selam ve sevgiler ...

9. berkhan

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) Behçet bey merhaba , Ruhsatı nerede çıkarttınız acaba ( hangi trafik şubesi ) , ben de Antalyayı beklemeyip İstanbulda çıkartmayı düşünmeye başladım . ( Tip onay belgesi sebebi ile ! ) . Bir de sizin tip onay belgesini görmek isterim...

10. berkhan

Antalya'da bildiğiniz...

Ynt: Antalya'da Bildiğiniz... Merhaba Barış bey , eski sanayide kerestecilerin arkasında gördüğümü hatırlıyorum ... Yeni sanayide de " çeşitli işler " adıyla geçen sokaklarda olmalı .
  11. berkhan

Ynt: Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :) Bende ağırlık oluşturan kitaplarım , resim malzemelerim ve masa sandalye - kamp koltuğu türü malzemeyi arabaya aktarmayı düşünüyorum ( henüz katar ağırlığından bahseden yok :) ) , taşıdığım suyu da 10 litre içme , 20 litre kullanma olarak organize...

12. berkhan

Ynt: Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :) Behçet Bey , Ben henüz ruhsat çıkartamadım , Antalyada daha rahat olur varsayımıyla ruhsata işli çeki demirine güvenerek Antalyaya kadar bu şekilde gitmeyi planlıyorum . Ancak ekli resimde görüldüğü gibi A.T. Uygunluk belgesinde aracın fiili kütlesi...
  13. berkhan

Ynt: Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :) Doğrusu panellerin yapıştırlması ile ilgili fazla sorgu sual etmedim , Yurtiçinde en doğru çekme karavanı imal ettiğine kanaat getirdiğim Pino karavan oluşturduğu bilgi birikimi ile benim için güvenilir kaynak idi . Sorgulamalarım kullanımla birlikte...
  14. berkhan

Ynt: Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :) Sayın trek71 geç cevap için özür dilerim , paneller yapıştırıldı , Faruk Bey'in tavan delinmesine karşı ciddi bir muhalefeti var , beni uydu anteni kullanmaktan vazgeçirdi :) .. Tavsiye ettiğiniz jeneratör bakacağım , bu günlerde şanssızlık...

15. berkhan

Ynt: Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :) İstanbul da havalar soğudu , Fenerbahçe Dalyan parkında karavandayım . İki gündür kaloriferi kullanmaya başladım , dün ayarı fazla yapmışım , iki dakika içinde kazakları çıkarttık . Kalorifer ve kontrol butonu kapıdan girişte sol koltuğun altında ...
  16. berkhan

Ynt: Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :) Kerem Cimen bey , aşağıya karavanın iç mekan resimlerini ekliyorum ..
  17. berkhan

Ynt: Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :) Erdoğan bey , Ufuk bey ve diğer ilgili arkadaşlara bilgiler için özellikle teşekkür ederim . Lastik konusu gerçekten çok önemli . Bu bilgilere istinaden karavanı ilk hareketlendirdiğimde ( 25.Kasım.2014 - Adapazarı ) ilk işim Michelin'e uğrayıp...

18. berkhan

Ynt: Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :) Kerem bey , karavan 25000 , güneş enerjisi ( B-het mühendislik ) 3300.- , kalorifer 1000 € , yatak Pedi ve yastıklar 900 TL , şohben 700 TL , 1000 TL civarında da masa , sandalye v.s. hatırlayabildiklerim bunlar... Etezcan bey , sanırım tarttırıp...
  19. berkhan

Herkese merhaba , uzun zamandır takip ettiğim Gezenbilir Sitesi rehberliğinde Pino karavana ısmarlamIş olduğum çeki karavanımı yaklaşık on gün önce teslim aldım. Karavan boyu 4 metre , şasi , çeki kafası Alko , 2 x 135 w kristal güneş paneli , 2 x 105 Ah jel akü , Linetech 1000 watt tam sinüs...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,968
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri