Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İş İcabı Off-Road
gecen sene çekmiş olduğum görüntüler ordu çambaşı yaylasına giderken
http://video.google.com/videoplay?docid=-6965988677763555059
evet yaza bişey kalmadı,bizim iş havalar güzel olunca dahada güzel oluyor.yazın buralar gerçekten cennet,ben aslında ankaralıyım 6 yıldır orduda yaşıyorum ama tam bi karadeniz fanatiğiğim bu iş sayesinde türkiyede görmediğim yer kalmadı bence en güzel yer karadeniz...
aslında yine güzel heyecan yaptık bu kar yağışında ama görüntüleri çekme fırsatım olmadı yoğunluktan malum zamanla yarışıyorduk :) kendime bi kamera alıcam en kısa zamanda fotoğraf makinasıyla olmuyor :(
yaklaşık bir haftadır nete girmiyorum çünkü burda havalar yine kötüydü bu yüzdende arızamız çok oldu giresun ve ordunun bir çok yerinde elektirikler yoktu jeneratörlerle ayakta tutmaya çalıştık istasyonları kusuruma bakmayın.
evet ufuk çok haklısınız bende bir kaç cevap yazarak anlatmaya çalıştım ama yinede zamanı müsait olan arkadaş varsa o şartları kendisine yaşatabilirim. beni daha iyi anlar. :)
yapma hocam,dışardan zevkli görünüyor insanın gözüne,bu seni yanıltmasın arabanın gitmediği yerde tabana kuvvet,zevkli taraflarıda var tabi zaten olmasa bu iş çekilmez,