Arama sonuçlarınız

1. O

Çadır Tatili Tavsiyeleri..

Ynt: Çadır Tatili Tavsiyeleri.. Merhaba. Yarın Ankara'dan İzmir'e yola çıkacağım bende. İzmir merkezli olacak ve duruma göre yukarı da Edremit ve aşağıda Datça olmak üzere o bölge arasında gidip geleceğim. Bu konuda gezilecek,görülecek yerler,yöresel tatlar ve özellikle kamp alanlarına...

2. O

Ankara, Kızılcahamam, Ankara Bisiklet Turu - Yıldızlara Yolculuk

Ynt: Ankara, Kızılcahamam, Ankara Bisiklet Turu - Yıldızlara Yolculuk Merhaba. Yaklaşık bir hafta önce Kızılcahamam'a gidip milli parkı gezme fikri aklıma geldi benimde. Ve bunu niye bisikletle ve kamp şeklinde yapmıyorum dedim ve havaların biraz daha ısınmasını beklemeye başlamıştım. Bugünde...
  3. O

Manisa Tren İle İlgili

Ynt: Manisa Tren İle İlgili Manisa-İzmir tren araştırırken rastgele konunu gördüm. Çok bir bilgim benim de ama sana yardımcı olmak adına https://etcdd.tcdd.gov.tr/tcddrezwebapproot/danismatcddservlet burayı bir araştır istersen :)

4. O

Casıo PRG-130T-7VDR Erkek Kol Saati

Ynt: Casıo PRG-130T-7VDR Erkek Kol Saati Bende fotoğraflarını bekliyorum.Ayrıca fatura garanti durumunu da belirtirseniz iyi olur.
  5. O

NG 650 almayı planlıyorum

Ynt: NG 650 almayı planlıyorum Şimdiden hayırlı olsun o zaman.Sana 10 Temmuz gelmek bilmez de şimdi :)

6. O

Ynt: NG 650 almayı planlıyorum Herşey düşünüldüğüne göre bize de kazasız belasız sürüşler dilemek düşer o zaman ;) İstanbul için çokça bisiklet grubu var.Onları da takip edebilirsin ilerleyen zamanlarda ;)

7. O

Ynt: NG 650 almayı planlıyorum Merhaba Mücahit. Boy attıkça kadroyu değiştirerek kullanabilirsin tabiki.Bunu bisikletçiye götürüp yaptırabilirsin (ki bunu tercih etmen daha iyi olur) veya aletler varsa kendinde yapabilirsin. Kampta yapacağım yazmışsın.Bu yüzden sadece şehir de sürmeyeceksin;)...
  8. O

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu İyi ki arkadaşınıza uymuşsunuz o zaman :) Kase alışıyor zamanla,dert etmeyin.Daha fazla mesafe süreceksiniz veya çok çok rahatsız ederse sele pedli tayt alabilirsiniz ilerisi için.Ne olursa olsun kask takmayı da ihmal etmeyin ;)...
  9. O

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Hoşgeldiniz. Umut Bey ben de yazları Ankara dayım.Pazar günleri için farklı alternatifler ararsanız Ankara için güzel bisiklet grupları var,turları oluyor. Univega'yı ilk defa duydum ama alman malı olması güven verici gerçekten :)

10. O

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Özgün merhaba,hoşgeldin.Ankara için farklı bisiklet grupları var. Ankara dışında öğrenci olduğum için sadece yazları sürebiliyorum ben de Ankara da. Geçen yaz ben Bisiklet Gönül Birliği (BGB) ile turlara çıkmıştım ve çok...

11. O

Trabzon, Sürmene ve Sümela Manastırından Bir Kaç Fotoğraf

Ynt: Trabzon, Sürmene ve Sümela Manastırından Bir Kaç Fotoğraf Söyledikleriniz de kesinlikle haklısınız.Kesinlikle gezilmesi görülmesi gereken yerler. Bende havalar düzelince bisiklet ile Trabzon merkezden Maçka taraflarına gezmeye gelmeyi düşünüyorum.Fakat bit sorum olacak sizlere...
  12. O

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA Merhaba.Bu xl200 ve boy oranı için 175 cm ve 95 kg uygun mudur aceba? :) Ve arka freni değiştirmek mümkün müdür?

13. O

Tur mu,Dağ Bisikletimi yardım

Ynt: Tur mu,Dağ Bisikletimi yardım Sedona 711V başlangıç için iyi bir tercih.Sezon sonuna gelindiği için bu aralar uygun fiyata bulmakta mümkün. Arkadaşlar fren balatası veya patlak önleyici demiş fakat kask bisikletten sonra alıncak ilk şey olmalı ve sürüşlerde kesinlikle takılmalı ;)
  14. O

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Merhaba arkadaşlar.Uzun süredir forumdayım fakat bisikletimi birkaç ay önce aldım bende:) İsmim Ozan.Ankara da ikamet ediyorum.Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde öğrenciyim.Salcano NG303 SV bisikletim var:) Bol ve keyifli pedallamalar ;) Ankara dan...
  15. O

Adana Defenderini Topluyor

Ynt: Adana Defenderini Topluyor Bütün gelişmeleri baştan sona okudum,takipteyim.Gelişmelerden mahrum bırakmaz bizleri ;)

16. O

Yurtdışından Survival Bıçağı

Ynt: Yurtdışından Survival Bıçağı Aynı bıçak bende de var.Dediğiniz gibi şekil,görünüş benimde alma nedenim:) Ve nihayetinde columbia dedim kötü yapmazlar diye düşünüp almıştım:)
  17. O

Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği Duyurusu (26 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği Duyurusu (26 Aralık 2010) Etkinliğe katılıp sizlerle tanışmayı inan çok isterdim fakat şehir dışında öğrenciym:( Umarım Ankara etkinlikleri sömestırda veya yazın da olur:) İyi eğlenceler sizlere;)
  18. O

Ordu Off-Road Kulübü; Rize Ayder Yaylası Gezisi (01 Ocak 2011)

Ynt: Ordu Off-Road Kulübü; Rize Ayder Yaylası Gezisi (01 Ocak 2011) Trabzon da öğrenciyim ve Ayder'e bi kaç kere gitme fırsatım olmuştu.Gerçekten muhteşem yerler.Üstüne birde kar örtüsü geçince tarif edilemez diye düşünüyorum;) Bizleri resimlerden mahrum etmeyin,kazasız belasız sürüşler ;)

19. O

1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep) Hayırlı olsun,bizler de merak içinde bekliyoruz:)
  20. O

Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) Güzelleştirme operasyonunuzu (ki bu güzelleştirmeden çıkmış baştan yaratma olmuş desek daha doğru:)) ilk sayfadan itibaren dikkatlice okudum,yapılan her işi her resme hayranlıkla baktım.Umarım en kısa zamanda herşeyi bitirir ve güzelinize...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri