Arama sonuçlarınız

1. K

2008 Grand Vitara Bilgi Ekrani

Merhaba, aracın kontağı yarım açık, yol bilgisayarı faal, araç çalışmaz iken display tuşunu basılı tutarak aracı çalıştırıyoruz. Sonra disp tuşuna lt/100 görene kadar basıyoruz, yani bir veya iki kez, sonra kendi haline bırakıyoruz, 5 saniye sonra hafızaya alıyor ayar değişmiş oluyor.

2. K

2008 Grand Vitara Bilgi Ekrani

VITARAM VAR bilgi ekranında anlık yakıt tuketımı ters gosterıyor bunun ayarını nasıl yapabılırım ustundekı dugmeye basılı tutsamda bı degısıklık olmuyor 100 km averjdada ters gosterıyor uzun yolda 10 11 lt sehır ıcı 7 yada 8 lt gosterıyor bunun ayarı nasıl yapılıyor yardımlarınızı beklıyorum...
  3. K

Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı Peki o zaman tekrar anlatmayı deneyeyim. Cihazdaki SAS Planet isimli dosyayı bilgisayarımıza kopyalıyoruz, ardından programı (SAS Planet) çalıştırıyoruz, tabi internete bağlı iken. Program çalışınca aynı google earth...

4. K

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı Bu konunun 2 ve 3. sayfalarını okursanız, sorduğunuz soruyu resimli olarak anlattığımı göreceksiniz. Yine de problem olursa seve seve yardımcı olurum. Kolay gelsin..
  5. K

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı Programın özelliği zaten offline durumda haritaları hafızasından size sunması. Gri görülen alanlar yükleyemediğiniz alanlardır, mesaj da bunu doğruluyor. Sas planet programını kullanırken size tavsiyem; alan ve ölçek...

6. K

Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları Hocam, lafı tersinden anlama konusunda ekolsün her zaman.. Ben ne demeye çalışıyorum, siz nasıl anlamışsınız, gülmekten kasıklarıma ağrı girdi. Şimdi düşünün aracınıza 6000-8000 TL civarı masraf yapıp modifiye ediyorsunuz, sonra biri çıkıp...

7. K

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları k
  8. K

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları Arkadaşımın "sizin videodaki arazi" dediği yer bizim araziyle aynı değil mi sayın Obi Wan KENOBİ...
  9. K

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları 5K yeni kasnın sürücüsü de aceminin tekidir. Şimdi sayın Obi Wan KENOBİ; 1- Bu videolar inanılmaz yanıltıcı. Çünkü yolun gerçek eğimi, yolun yan tarafındaki hendeğin gerçek derinliği, yeni yağmış karın çamurla birleşince oluşturduğu kaygan satıh...

10. K

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı Şunları da eklemeliyim. Cihaz içerdiği normal navigasyon programı ile (İgo primo8) çok başarılı bir şekilde sesli yol tarifi yaparak adres buluyor. İçerdiği ayrı bir programla (Sas planet) daha önce açıp incelediğiniz...

11. K

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı 1- Evet gösteriyor, 2- Rota cihazda da oluşturuluyor diye bilgi almıştım ama çözemedim, daha doğrusu uğraşmadım. Çünkü real time rotanızı izlerken cihazın ekranı yetmiyordu, ben de forumda sorduğum ama cevap alamadığım...
  12. K

JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz?

Ynt: JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz? Testi (Autocar dergisi 2008 Şubat sayısından) okuyamayanlar için tekrar veriyorum.. By braveheart11 at 2011-04-21

13. K

Ynt: JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz? Bahsettiğim test bu.
  14. K

Ynt: JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz? X-Trail de low range yani gerçek arazi vitesi yok hocam yanılıyorsunuz. Ayrıca bir ara Patriot almayı düşünüp uzunca araştırmıştım. Arazi yetenekleri konusunda saygın bir derginin karşılaştırmalı testi vardı sanırım 2008 de. Akşam o sayfayı...
  15. K

Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Katılıyorum, ben 245/70/16 AT lastik taktım + yükseltme yaptırdım, bu kombinasyondan çok memnunum, 18 jant ilginç olmuş bence de..

16. K

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı Navigasyon menüsünde 3 program çıkıyor. Biri normal navigasyon programı İgo Primo 8, ikincisi Oziexplorer, üçüncü SASPlanet'i kullanan program. Üçüncü yani anlatmaya çalıştığım programda haritalar zoom seviyelerine göre...
  17. K

Hatay MKÜ OFF-Road Grubu: Sezonun son karlı Amanoslarına OFF-Road Gezisi

Ynt: Hatay MKÜ OFF-Road Grubu: Sezonun son karlı Amanoslarına OFF-Road Gezisi Son olarak Feridun abinin su geçişi
  18. K

Ynt: Hatay MKÜ OFF-Road Grubu: Sezonun son karlı Amanoslarına OFF-Road Gezisi Kar burada çok güzeldi. Rami'nin pajero uzaktan göründü Şimdi de Kartaalanı fotoğrafçısı

19. K

Ynt: Hatay MKÜ OFF-Road Grubu: Sezonun son karlı Amanoslarına OFF-Road Gezisi Vee Fırnız.. Bu da Fırnız fotoğrafçısı Kartalanı'na ulaştık
  20. K

Ynt: Hatay MKÜ OFF-Road Grubu: Sezonun son karlı Amanoslarına OFF-Road Gezisi Hastanemizin ultra hızlı interneti nedeniyle diğer resimleri yükleyemedim. Artık evden yüklerim napalım....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,699
Kaydolan Son Üyemiz
adnan86

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri