Arama sonuçlarınız

1. D

Navara D40 Ön Difrensiyel Kar Zinciri Kullanımı

Merhaba; Navara 4x4 D40 'ların kullaınm kılavuzunda ön difrensiyele kar zinciri takılmaması belirtiliyor. Ancak yabancı forumlarda ön difrensiyelde kar zinciri kullanımının faydaları hakkında yazılar mevcut. Bu konuda hiç ön difrensiyelde kar zinciri kullanan ve bundan dolayı sıkıntı yaşayan...

2. D

Nissan Navara Isınma Sorunu(?)

Ankara'da geçen birkaç aşırı soğuk günde yeni takdırdığım termostatı ve kaloriferi deneme şansım oldu. Kalorifer artık soğuk hava vermiyor. Motor rolanti üstünde çalışınca sıcak üflemeye başlıyor ama rolantide çalışınca hararet gene aşağılara doğru düşüyor. Ama kalorifer eskisinden daha...
  3. D

Şehir dışında olduğum için cevap veremedim. Önceliki olarak yorum yapan, cevap veren herkese teşekkür ederim ve geç dönüş için özür dilerim. Geçen hafta sonu termostatı üstüne düştüm ve önerdiğiniz üzere termostatı söktürüp (tekrar) kontrol ettirdim. Bu sefer derdimi daha iyi anlatabilmek için...

4. D

Termostat sorunu olduğunu zannetmiyorum (yada bana öyle dediler). Hiçbir zaman hararet göstergesi ortanın üzerine çıkmadı (hep tam ortanın bir tık altında durur). Serviste arıza tespite bağlattım fan mı sürekli açık diye. Kapanıp açılıyor orada, ısınıncada motor sıcaklığına göre açıp kapatıyor...
  5. D

Ofroad Donanim Hakinda Yardim Ve Görüşleriniz Nissan Navara

Merhaba; Navara 4x4 kullanıyorum. İlk önce gündelik hayatta binek araç gibi pratik kullanamazsınız. Park yeri bulmaktan tutunda dar sokaklarda manevra gibi sıkıntılarınız çok olacaktır. Kamyon/kamyonet sınıfında değerlendirilceğiniz için her yıl muayene ve hız sınırları gibi kısıtlamalar...

6. D

Merhaba; 2006 model 4x4 Navara'mınmotoru özellikleri kışları ısınmıyor. Daha doğrusu çok geç ısınıyor. Dahan önce L200 kullanıyordum onda böyle bir şeye rastlamadım ama bunda rolantideyken motorun ibresi neredeyse hiç yükselmiyor hareket edene kadar. Hatta geçen kış dağda kampa gittiğimde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri