Arama sonuçlarınız

1. serhan_olpak

Turhal - Traktör Lastiği Deneme Gezisi (26 Nisan 2009)

Ynt: Turhal - Traktör Lastiği Deneme Gezisi (26 Nisan 2009) ızlerken fena oldum tek basına gıtmemekde yarar var en az bı cj cı dosun olcak :D supersınız devamını beklerım Serhan...

2. serhan_olpak

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları hangı konu altında yardımcı olabılırmısınız rıca etsem
  3. serhan_olpak

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları sızlere elektrıklı vınc sart :D

4. serhan_olpak

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları ben komple belıne kadar dereye soktum bısey olmuyo arkadaslar :D yalnıs elektrık aksamlarını yalıtkan bı sprey var onunla kaplayın derım :D
  5. serhan_olpak

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları bıde merak ettıgım aks olayını nasıl halletın bende arka sag aks sıyırdı suanda amc20 defransıyel uzerıne aks ve porya ayrı sekılde tek parca aks al dıyor herkes çözümün nedır toprakda sorun yokda duz yolda sorun can yakıcı

6. serhan_olpak

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları cok şık duruyo bende yaptırayım dıorum umarım cok pahalı bısey cıkmaz karsımıza :D

7. serhan_olpak

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları :D:D:D bunların plastık olanları var herhangı bı modelınkı bunlara uymuyor sanırım
  8. serhan_olpak

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları bırde bent den gecer dedıgın le avatarındakı jeep aynı jeep degılmı avatarındakını mavıyle boyamıssın gıbı geldıde :D
  9. serhan_olpak

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları hocam taktık ver bızımkınede yapalım cok sık durmus

10. serhan_olpak

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları tsk senınkıne yorum yapmak anlamsız :)

11. serhan_olpak

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları gecer ufukcım :D
  12. serhan_olpak

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları ufuk kardesım bende senı arastırıodum camurluklara taktırdıgın bucherları nasıl temın edebılırz :D

13. serhan_olpak

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları tesekkurler :) eksıgımız camurlukara takılan plastık yan bucherwackler ve bırazdaha buyuk lastık ebadları ama duz yoldada sarfıyat ve vıbrasyon acısından en ıyısı bunlar gıbı :) serhan...
  14. serhan_olpak

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları buda benım cj-5 :) Serhan...
  15. serhan_olpak

Cj7 için HardTop

Ynt: Cj7 için HardTop bu hard top olayını aynı ozellıkde cj-5 lerede yapabılırmı ustamız :D

16. serhan_olpak

CJ-5 HardTop Çözüme Kavuşturalım Artık Şu Milli Sorunu

Ynt: CJ-5 HardTop Çözüme Kavuşturalım Artık Şu Milli Sorunu sımdıdıde aksa sağ aks porya sıyırdı :D benım kaderım mı bu arkadaşlar camurda arazıde canavar ama asfaltta buyuk lastıkle bu sorun buyuk bela oldu amc20 sanırım defransıyel celik den çekme aks yaptırmak gerekıomus sanırım...
  17. serhan_olpak

CJ-5 HardTop Çözüme Kavuşturalım Artık Şu Milli Sorunu

Arkadaslar merhaba cj-5 jeepıme hardtop almak ıstıyorum ama sadece adanada yapılacagını soyluyorlar bunun bı ustası bı bılırı yokmu ızmırde ege taraflarda yada hazır alabılıecegımız bı yer yokmu ınanın hala arıyorum cj-5 kulanıcıları bırlesp toplu alım fılan yapsak belkı kalıpdan dolayı yapmak...
  18. serhan_olpak

Jeep'in Ne Renk?

Ynt: Jeep'in Ne Renk? cj de kırmızıda sıyah renkde super oluo tabı aracda kendını bellı edıcek sadece kırmızı ıle olmuo bu ış :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri